Maanantaina oltiin vakio agitreeneissä Pihkan kanssa. Rata oli kerrassaan kiva! Tai ainahan ne on kivoja, mutta usein homma vaan ei kulje kuin strömsöössä. Mutta nyt kulki! Ihana tunne kun hetkittäin (ei todellakaan vielä koko radan verran) on sellainen flow fiilis. Ja meidän Leenalta saamamme rauhoittumisharjoitukset alkavat pikkuisen jo toimia.

Tiistaina oli vuorossa mun oma jumppatreeni, siinäkin on edistystä tapahtunut kun huomaa jaksavansa tehdä paljon enemmän toistoja esim. vatsalihaksia, lankkua tai punnerruksia. Ja jouluna vaivannut käsikin on ollut ihan kiltti eikä kiukutellut yhtään.

Torstaina valitettavasti sit kävi ikävästi. Töissä niska napsahti oikealta puolelta aivan jumiin. Kipu on julmettu ja loppu päivän olen joutunut pitämään niskaa yhdessä asennossa. Päätä ei voi taivuttaa oikealle eikä kumartua. Kotona oli onneksi vielä jouluisia relaxantteja. Lisäksi mikrossa lämmitetty kauraryynityyny teki hyvää. Ja soitto Aijalle toi laserin lainaan viikoksi plus hyvät ohjeet. Kiitos Aija! - Sillä niska on saatava pian kuntoon - lauantaina on voitava juosta kolme agilityrataa!
Samalla koiratkin saavat vähän extra laserhoitoa, koirat osaavat nauttia siitä ja makaavat oikein rentoina kun sitä käyttää.

Cooper ja sisarukset täyttivät 18-kuukautta. Ja tämä tarkoittaa että ne ovat nyt agilitykisaikäisiä :-) Ja Cooper voidaan mitata virallisesti agilityä varten. Kisoihin vielä taida olla kellään kiire, mutta eiköhän kevään mittaan jo osa aloita möllikisoja...

tn_katse.jpg