Kerrankin viikonlopun ohjelma ei ole koirapainotteinen (tosin koirat voivat olla tästä eri mieltä). Sen sijaan vietin kaksi viisituntista kartonkigrafiikan parissa paikallisen kansalaisopiston kurssilla.
Herranjestas että se oli alkuun vaikeaa! Siis hahmottaa siinä kaivertaessa ja gessoa töpöttäessä mitä on lopputulos.
Tein ensimmäiseksi jonkilaisen mudin tapaisen ja sunnuntaina sitten lampaat laitumella kuvan.
Mielenkiintoista ja kivaa on tämä tekniikka. Nyt tietysti palaisi kovasti halu jatkaa aiheen parissa...

tn_graftaditlaitumella.jpg

Kotosalla Kai alkaa pikku hiljaa selättää taudin mutta toisaalta minulla on taas alkavan taudin oireet.. - ei kiva. Koirat on tietysti ihan kypsiä kun ei ole viikkoon päässeet juoksemaan normi määrää. No, täytyy yrittää kehittää jotain sisäpuuhaa. Sopivaa puuhaa on esimerkiksi facessa kiertävä nami haaste. Eli laitetaan koira maate ja sirotellaan nameja koiran ympäri ja otetaan kuva. Nameja ei tietysti saa mennä syömään ennen kuin annetaan lupa. Pieksulle tämä ei ollut ollenkaan vaikeaa, reppana luuli että kun annoin luvan syödä namit että sekin pitää tehdää makuuasennossa..
Pihkalle tämä ei ollut aivan yhtä helppoa, mutta onnistui kuitenkin. Cooper puolestaan ei millään meinannut tajuta homman ideaa (no eipä sille ole tämmöisiä harjoituksia koskaan ennen tehtykään) ja namit piti jättää aika kauaksi koirasta varmuuden vuoksi. Namit hävisivät nanosekunnissa kun sai luvan syödä.

tn_namirinkiPieksu.jpgtn_namirinkiPihka.jpgtn_namirinkiCooper.jpg