Pieni ilon aihe on lauantain kisoissa punnerrettu nolla! Se oli todellakin työvoitto, mutta näiden vitosten ja hylkyjen jälkeen ollaan siitäkin pienestä iloisia. Eka rata oli ehdottomasti paras, mutta valitettavasti Pihka kävi kuumana ettei malttanut tehdä keinua kunnolla vaan roiskaisi sen ja tuloksena vitonen.. Toka rata oli tämä nollarata mutta se oli yhtä tuskaa, jotenkin koira taas jäi pyörimään käteen ja silloin oma ohjauskin jäätyy totaalisesti. Tällä järkky surkealla nolla radalla oltiin kuitenkin viides, mikä kertoo radan tulostasosta. Viimeisellä radalla sain taas vähän Pihkaa ruotuun ja eteneminen oli sujuvampaa, valitettavasti koira oli jälleen liian liukas ohjaajalle ja lipsahti yhden hypyn väärään suuntaan.
Että jatkettamme siis harjoituksia ja kisaamista.
Onneksi piha alkaa olla sen verran sulanut että siinä voi jo jotain pientä tehdä ja Pihkan kanssa tärkeää olisikin päästä tekemään esimerkiksi etenemisharjoituksia ja käännösharjoituksia.

Sunnuntaina oltiin aamulla aikaisin talkootöissä kisoissa ja kun omien koirien (Pihkaa siis lukuunottamatta) tekeminen lauantailta vähiin, niin ajattelin kotiin  tultua Pieksulle pienen esineruutu harjoituksen. Selvästi näet on älytekemisen puute Pieksulla. Ensimmäinen esine löytyi helposti mutta tyyppi ei meinannu tuoda sitä. Sen jälkeen vire löytyi ja loput neljä esinettä tuli hyvin löydettyä ja tuotua.  Hyvä Pieksu!

Mustantassun kennelliin odotetaan Pieksun pojan Codan ja Armin pentuja syntyväksi viikolla 15. Kivaa! Jännä nähdä mitä sieltä tulee....

tn_taljalla150315.jpg