Tällä kertaa minä ja koirat ollaan terveitä ja Kai on sairas. Olenkin jo inhorealistina vähän odotellut koska tuo joka paikassa jylläävä influenssa tavoittaa meidän mökin. Ja koska Kai on sairas jää koirien lenkit aika lyhyiksi. Ja Cooper ei ole tällä viikolla päässy reeneihin. Joten nyt on aika virkeitä koiria kotona. Täytynee tehdä jotain aivojumppaa porukalle.

Pihkan kanssa toki käytiin maanantai-iltana meidän vakiotreeneissä. Keppien takaa leikkaus ei oikein vielä sujunut mutta muuten oli ihan hyviä pätkiä. Valsseja sit jauhettiin aika perusteellisesti eikä minusta vieläkään tullut ko. ohjauksen fania. Mutta jos tässä nyt oppisi vihdoin n. 20 vuoden harjoittelun jälkeen tekemään edes siedettävän valssiohjauksen..huoh!

Elämä on toki muutakin kuin koiranelämää. Sunnuntaina kävin Merin kanssa katsomassa "Villi vaellus" leffan, joka perustui Cheryl Strayedin oma elämänkerralliseen kirjaan. Olin lukenut kirjan ensin ja tietysti odotukset leffalle oli aika korkeat. Ihan kirjan tasolle ei leffa päässyt mutta ei se huonokaan ollut. 
Ja viikonloppuna menen pitkästä aikaan harrastamaan taidetta eli paikalliseen kansalaisopiston järjestämään pahvigrafiikka kurssille. Ei oo mitään hajua mitä se tarkoittaa mutta kuulostaa kivalta :-)

Kailla on Cooperin kanssa ohjelmassa lauantaina Raisa Vähätalon (mm. Pohjoismaiden mestari 2014) kurssi jaulaisille nuorille koirille. Toivottavasti tauti hellittää siihen mennessä.  Ja toivottavasti minä en saa tartuntaa...