Kyllä pitkän harmaan ja märän jakson jälkeen aurinko on eliksiiriä mielelle :-) Jotkut tietysti harmittelevat että hiihtokausi jää lyhyeksi, mutta minua ei harmita yhtään. Kohta pääsee pihalle aksaa treenaamaan ja puutarhaan keväthommia tekemään. - Tosin meidän puutarhassa ne hommat eivät kovinkaan suuria ole...
 

tn_aksakentta.jpg

Aksakenttä ei ole ihan vielä käyttökunnossa...

tn_kukkapenkkimaalisk.jpg

Eikä puutarhahommilla taida olla vielä kiire...

Kai selvisi influenssasta lopulta ja tietysti minä sain sen sit seuraavaksi. Mulla tämä taitaa olla kuitenkin kevyempi versio sillä parin päivän saikku riittänee. Hyvä niin! Viikonloppua olisi tarkoitus olla agilitykirmailu kunnossa.

Kevät on tietysti luonnnon heräämisaikaa; linnut pitävät melkoista mekkalaa ja meillä pienestä shelttipojasta on kuoritunut hirveä teinimutanttihirviö. Naapurin narttukoira on juoksulla ja poikakoirat ovat tietysti hiukan sekaisin. Eniten sekaisin on tuo teinikoira, joka koko ajan vinkuu ulos ja sitten istuu portilla kaihoisasti vinkuen. Ja muuten kiukuttelee kaikille. Onneksi toistaiseksi Pieksulla on riittänyt pitkämielisyyttä. Mutta rasittavaa meille kaikille. Toivottavasti teinivaihe menee pian ohi.