Lauantaina käytiin kisaamassa Mikkelissä MAH:in kisoissa. Vedettiin Pihkan kanssa sujuvat radat, mutta valitettavasti kotiin tuomisena ei edelleenkään ollut nollia. Pah. Eka radalla hiukan haastellinen välistä veto kuviossa oma liike jatkui liikaa sivusuunnassa, joten Pihkan käännös valui väärälle hypylle. Toisella radalla putosi yksi rima. Harmittaa niin vietävästi, mutta ei auta itku markkinoilla vaan eikun uutta yritystä putkeen. Nyt radat kuitenkin olivat hanskassa ja irtoamiset suorista putkista seuraavalle esteelle parempia (on niitä harjoiteltukin), kontaktit oli myös kunnossa. Että jospa nämä pikkumokat vielä sais pois niin tulostakin voisi tulla.

Kisan jälkeen käytiin Tuija Koon luona katsomassa juuri silmänsä aukaiseita mudi penneleitä. Nämä giggurat ovat siis Mustantassun Pellervon eli Codan ja Vimmatun Rajatonriemu eli Armin pentusia.  Ja Codahan on Pieksun ja Pamelan pentueesta. Codalla on aivan mahtava luonne, joten odotan näistä pennuista tulevan kyllä paitsi kauniita niin myös mukava luonteisia. Armilla on ollut aiemmin yksi pentue Pieksun kanssa ja ne ovat osoittautuneet myös kivoiksi mutiaisiksi.

Lisää pennuista ja vanhemmista löytyy täältä, mikäli koti tuntuu liian rauhallaiselta ja hiljaiselta ja siellä on gigguraeläimen menevä aukko...http://www.mustattassut.com/sites/?Kennel_Mustantassun___A2

Gigguroiden väriskaala on tosi hauska: yksi valkoinen, kaksi tummaa fakoa, yksi ruskea ja yksi tumman ruskea (sellaisen tumman suklaan värinen). Tuolla tumman ruskealla on töpöhäntä ja muilla pitkä.

tn_truskea2vko.JPG Tumman ruskea poika

tn_ruskea2vko.JPG Ruskea poika

tn_fako2vko.JPG Fako poika

tn_rfako2vko.JPG Fako poika

tn_valko2vko.JPG Valkea tyttö