Viimeistä lomapäivää vietetään. Loma on loma vaikka sää olisi mitä ja kaikenlaista harmiakin olisi. -Mutta onneksi sää parani pääsiäistä kohden ja auton harmitkin on nyt hoidettu. Torstaiaamulla lähdettiin Savoon Kain kulkupelillä, fokuksen jäädessä vielä korjaamolle. Matkalla pysähdyttiin Tuijan luona aksatreenien merkeissä, olipa hyvät harkat! -Ja mukava oli myös turista kuulumisia. Armi on jo aikas iso (viikko vielä laskettuun aikaan) muttei minusta yhtä iso kun Pihka oli. Tsemppi vaan odotuksen loppusuoralle!

Pääsiäinen hurahti sukuloidessa ja syödessä lammasta, mämmiä ja muita pääsiäisherkkuja. Ja vaikka olin vähän ajatellut etten laita mitään siemeniä tänä vuonna itämään niin äipän varastoista tarttui mukaan monta pussillista kukkien, vihannesten ja yrttien siemeniä.... viherpeukaloa alkoi siis syyhyttää :-)
Sunnuntaina palattiin kotikonnuille; koirista huomasi, että olivat väsyneitä reissussa olemisesta. Mutta ei meillä lomalla lepäillä! - Pienet päikkärit ja illalla lähdettiin Virpille kylään. Lisää hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa!

Maanantaina Cooperin ja Pihkan kanssa ohjelmassa aksatreenit omalla hallilla. Pihkan kanssa tehtiin putkesta putkeen irtoamista Aa:n leijeröinnin kera sekä keppikulmia ja tiukkoja valssikäännöksiä. Cooperin kanssa hyppytekniikkaa, Aa:ta ja rengasta. Hyvin meni molemmat koiruudet. - Toivottavasti tuo takapiha kuivuu pian että pääsee tekemään siellä näitä perusjuttuja ettei tarttis aina lähteä hallille ajamaan.
Iltapäivällä käytiin hakemassa peräkärryllä Lohjalta aitapaloja (siis metallisia) laitumelle. Mittailtiin aidan tarvetta ja suunniteltiin aitatalkoita. Aurinko jo vähän lämmitti ja kiurut lauloivat, tuli ihana kesäinen fiillis ja tuntuu ihan mahtavalta että kohta meillä on kesälampaat!
Kevään ekat terassikahvit ja siementen kylvöä purkkeihin, näin meni viimeinen lomapäivä ja ajatuksissa on kohta kesä!

tn_narsissiruukku.jpg