tn_pieksu9v.jpg

Pieksu täyttää tänään 9-vuotta! Harmaata on jo tullut paljon ja vauhti ehkä hieman hiljentynyt - tai ehkä järkeä alkaa jo silloin tällöin löytyä tuosta isosta päästä. Ei ihan kaikkeen tarvii enää lähteä koheltamaan.

Synttärin kunniaksi tein pienen pk-jäljen ja sen jälkeen se sai humputella pientä  agiitysuora pätkää takapihalla. Sellaista pientä kivaa ja ennen kaikkea palkkana herrrkullista kuivattua mahaa! Ja palan painikkeeksi herkkuluu järsittäväksi.

tn_9vtienyli.jpg

tn_9vaksaa.jpg

Koska usein kehun kaikille kuinka paljon täällä näkee kaikenlaisia villieläimiä vaikka asummekin ns. Ruuhka-Suomessa, jotkut kenties ovat olleet hieman epäileväisiä.  Siispä tässä todistusaineistoa naapurin pellolta.

https://www.youtube.com/watch?v=uhgpmRRXbKM

Mihin se kevät jäi?

Sää on olllut viime aikoina jälleen kolea ja välillä on pitänyt kaivaa hanskat ja villasukat esiin. Sopivasti sain tällä viikolla vihdoinkin sheltin karvoista tehdyt langat. Ne olin jo toimittanut tekijälle ennen joulua. Mutta hyvä että nyt siis tulivat. Jos vielä saisin tekijän sukille tai kaulaliinalle tai mitä näistä nyt sit keksii.. - Hienot värit on ainakin!!

tn_langat.jpg