Aprillikoiramme Piko, lauman old blue eyes täyttää tänään 11-vuotta! Kain eka oma agiliitäjä on nykyään täysipäiväinen eläkeläinen, mutta vielä vuonna 2014 se kävi kirmaisemassa hyppyradalta voiton ja FI AVA-H tittelin plakkariin. Että reipas eläkeläinen on Piko. Eläkeläisenä myös ruoka on alkanut maistua paremmin kuin nuorempana, mutta reipas liikunta on pitänyt linjat kuosissa. Toivottavasti edessä on vielä monta tervettä vuotta!
Piko kuvattu 1.4.2015

tn_piko11v.jpg

Synttäripäivä starttasi metsäretkellä Halkolammelle. Muita ei -kenties säästä johtuen -ollut liikenteessä joten koirat saivat juosta vapaana. Ja kyllähän ne jaksoivatkin juosta. Nuotiopaikalla tehtiin tulet ja syötiin eväät. Synttärin kunniaksi lauma sai myös osansa makkaroista. Miten ne makkarat maistuvatkin retkellä niin paljon paremmilta?
- Lienekö parin viikon takainen lämpöaalto hämännyt paluumuuttajat kun puissa kuului peippo laulavan. Sääliksi kävi kyllä peippoa! Toivottavasti se lämpöaalto palaa pian.

Pihka ja Cooper jaksavat painia.
tn_painijat.jpg

Pieksu valvoo makkaranpaistoa.

tn_paistovahti.jpg

Kukkkulan kuningas Pieksu.

tn_kukkulankunkku.jpg


Kotimatkalla käytiin vielä autokorjaamolla kysymässä mitä fokukselle kuuluu, auto oli korjattu sovitusti, mutta eipäili että vielä jotain feelua on jota olisi syytä tarkemmin tutkia. Niinpä kärry jäi vielä sinne. Seuraavaksi siirryttiin Jumboon ostamaan muutama kehys aiemmin tekemiini pahvigrafiikka töihin. Ja siinä samalla tein hyvä löydön eli uudet lenkkarit -60 % hintaan! Kerrankin se viimeinen pari oli oikeaa kokoa! Nykyiset lenkkarit saavatkin siirtyä sitten laidun käyttöön.
Kun on näin hyvä tsägä niin pitäiskö laittaa lotto vetämään? Hmmm.
Reippailun jälkeen oli mukava rentoutua uunituoreen Viherpiha lehden äärellä ja suunnitella kesää ja laittaa siinä sivussa muutama agility kisailmo menemään...- Sm kisat on jo ihan kohta ja vielä puuttuu pari nollaa.