Käytiin Pihkan kans Lempäälässä Tamskin kisoissa sössimässä kolme rataa. Ohjaus on edelleen hukassa ja Pihkan piikkiin meni joka radalta keinulta karkaamiset. Sillä on siis 2on2off kontaktit kaikilla kontaktiesteillä. Hienosti otti keinunkin kontaktin, mutta lähi ilman lupaa. Joten keskeytin radat siinä kohdin, mikä ei ollut kovinkaan iso uhraus kun oltiin jo valmiiksi tehty hylky. Masennus. Tuntuu todella tuskastuttavalta välillä. Eikun keinua harjoittelemaan.
Onneksi piha on jo siinä kunnossa että takapiha aksaa päässee tekemään. Perjantaina otettiin Pihkalle "suorasta putkesta seuraavalle esteelle irtoamista" mikä on meidän ikuisuus projekti näköjään. Että irtoamiset toimi nyt radoilla.

Cooper on ilmoitettu ensimmäisiin kisoihin! Viikon päästä on eka startti Kirkkonummella. Joten viikko aikaa saada Cooperin pujottelu jonkilaiseen kuosiin. Se menee hienosti verkoilla, mutta nyt pitäisi ne verkot häivyttää. Kuuden kepin pätkä menee jo varsin hyvin kun vain viimeisessä pujotteluvälissä on verkko. Joten hyvällä mallilla on se. Mutta enempi kuin itse ratasuoritusta tässä jännitetään mittaustulosta.

Lumet on lähes kaikki sulanut pihasta ja pihaa pääsee jo rapsuttelemaan. Sieltä alkaa krookukset, tulpaanit ja scillat jo nousta. Metsässä näsiä kukkii komeasti ja sinivuokot aloittaa kukintaa. Talon harjan alle västäräkki tekee pesää kuten joka vuosi.  Myös laidun projekti etenee pikku hiljaa. Aitaelementit on viety laitumelle, verkkoaita tilauksessa ja lampaat ovat valmiina noudettaviksi kunhan aita saadaan paikalleen ja ruoho on kunnolla lähtenyt kasvamaan.
Paljon kivoja asioita siis tapahtuu vaikka välillä agility Pihkan kanssa onkin tuskastuttavaa rämpeltämistä ja ilon aiheet vähäiset. Mutta ehkä se aurinko paistaa vielä sinne risukasaankin...

Metsässä on nyt kiva kulkea ja eilisellä lenkillä oli kamerakin pitkästä aikaa mukana. Näin komeaa sammalta sieltä löytyi.
tn_sammal.jpg

Ja laumasta piti tietysti ottaa ryhmäkuva.
tn_lauma11042015.jpg