Kun oman seuran kisat oli kirmailtu ja talkooiltu matka jatkui saman tein kohti Oravia ja vanhempien kesämökkiä. Pölyisen ja hyvin tuulisen hiekkakentän jälkeen oli mukava käydä rantasaunassa... aah! On se vaan niin luksusta. Sää tosin ei suosinut, vähän väliä on vettä tullut eikä aurinko jaksa oikein lämmittää, mutta siihenhän on täällä totuttu.

 

Maanantai-iltana matka jatkui Vehmersalmen suuntaan paimennusleirille. Pihka pääsee hommiin ja muut saavat olla kuin ellun kuuluisat kanat. Cooperille tämä on ennen kaikkea ympäristöharjoittelua. Possu, kanat, ankat, lampaat ja vielä vieraita koiria. - Eikä mihinkään saisi reagoida... -teekee niin hyvää tuolle teinikoiralle :-)
Aamulla mentiin porukalla metsäpaimeneen, siis Pihkan lisäksi mukana viisi muuta koiraa. Yksi poikakoira sitten liimasi itsensä Pihkan persuuksiin ja sitä jouduttiin komentamaan siitä varsin tiukasti. Josta Pihka otti itseensä ja luuli komentamisen kohdistuvan siihen... - no sen jälkeen Pihka olikin sitä mieltä että pidä itte lampaas mä en ala teijän kanssa mitään. Hemmetti! Juoksuinen narttu on niiin rasittava :-(  Iltapäivällä otettiin sitten sellaista kiva-kiva paimennusta aitauksessa, aluksi siinäkin se vaan luumuili mutta saatiin sitten se hiukan tekemään hommiakin.
 Jospa tämä tästä taas.