Se on loma nyt. Eka lomapäivä lähti reippaasti aamulla aikaisin käyntiin kun menimme JAU:n kisoihin talkoohommiin. Sieltä sitten kotiin rautakaupan kautta, piti vielä käydä kaikelaista tarpeellista ostamassa lomareissua varten. Kuten asuntovaunun eteen koira-aitaukseksi kompostikehikkoja.  Kotona nopea lounas ja laitumelle pystyttämään pienempää treeniaitausta oranssista työmaaverkkoaidasta. Nyt pitäisi olla treenisysteemit sopivat kaikelaiseen treenaamiseen.
Vielä ehdin Pihkan kanssa ottaa pienet treenit siellä sekä aksaa ns. jälkiruuaksi takapihalla.
Ja loppuilta onkin ohjelmassa vaunun pakkaamista. Että ei mikään löhöloma tämä ainakaan ole...

KARKURIT

Meidän lampaat ovat osoittautuneet paitsi tietysti oikein sööteiksi niin myös oma-aloitteisiksi ja uteliaiksi. Eilen kun Kai ja minä olimme tahoillamme poissa, olivat lambit onnistuneet avaamaan laitumen yläportin ja kävelleet tutustumaan naapurin puutarhan antimiin.. Kun syylliset tavoitettiin niin lähtivät sitten tielle kävelemään, onneksi kyseessä ei ole mikään yleinen tie. Sen verran seurallisia ja uteliaita ovat - luojan kiitos! - että kun naapuri lähti niitä houkuttelemaan takaisin laitumelle niin koko jengi kiltisti sinne perässä kipitti. Huh! Jatkossa porteissa on varmistus että mikään yritteliäs lammas ei sitä enää aukaise.
Valkoiset lampaat ovat osoittautuneet kaikista ihmissosiaalisimmiksi, ruskea on kaikista aroin ja musta omapäisin. Harmaat peesailee muita. Valkoiset ovat saaneet naapurin tytöiltä nimiksi varsin sopivasti Blondie, Brittney ja Barbi :-)

KESÄKUKAT

Kaikenlaiset koirahommat on vieneet enimmän ajan ja tuo kolea kevät vei loputkin puutarhainnostuksen (jos se nyt kovin suurta on koskaan ollutkaan). Mutta nyt sain aikaiseksi laittaa kesäkukat kuistille. Ja on se niin kaunista kun omenapuut ja kirsikat sekä alppiruusu kukkivat! Tänä vuonna on todella paljon kukkia. Saas nähdä miten sitten satoa saadaan syksymmällä.

tn_kirsikkapuu.JPGtn_kesakukat.JPG