Lomalla on ehkä parasta se, että ei ole hirveesti aikatauluja mihinkään. Voi siis kerrankin venyä aamulla myöhään aamukahvilla ja Hesarin ääressä ja vastaavasti illalla (lue yöllä) kukkua myöhään vaikka telkun tai kirjan kans. Sopii mulle.

Turistina Porvoossa

Onneksi loman alkamisen mukana alkoi myös loma sää.Käytiin viikonloppuna Porvoossa päiväretkellä Avantin Suvisoitto festarin tiimoilta. Enste katsomassa Buster Keaton leffa orkesterin kera ja sieltä sit Wanhaan Laamannin terassille kuuntelemaan Avantin käyrätorvi kvartettia. Käpösteltiin siitä sit kaffelle Fannyyn ja sieltä syömään Zum Beispiel ravintolaan. Ja samalla  tietty nautittiin aurinkoisesta säästä ja vanhan kaupungin tunnelmasta.  - Melkein kuin ois ollu ulkomailla, paitsi alkuasukkaat osas suomee. Mutta siis erittäin mukavaa! 

Koirahommia

Maanantaina Pihkalla oli varattu Aijalle uusi hierontakäsittely viime viikkoisen törmäilyn vuoksi, ei ollu paikat vielä ihan kondiksessa, mutta Aija sai taas vauhtimimmin kuntoon. Kiitos jälleen! Päästään taas reenaan. Torstaiksi pitäisi harjoitella käännöskurssin kotiläksyjä. Pihalle ollaan tehty sellainen aksarata että sekä Cooper että Pihka voi siinä treenata omia juttujaan. Maanantaina myös Pieksu pääsi pitkästä aikaa harkkoihin, tosin toko/rallytoko sellaisiin, oli kaiman kans kimppatreenit kylällä. Pihkan kans vedettiin myös pieni rallytoko + paikalla olo harjoitus. Pitäisi ryhdistäytyä näissäkin asioissa. Jos sitä joskus vielä kokeisiin edistyisi.

Tiistaina oli melkoinen ukkonen, mutta onneksi meni nopeasti ohi ja päästiin illalla laitumelle paimenharkkoihin. Pihka on vaan niin pätevä, että edelleen masentaa miten hitaasti minä opin oikean ohjauksen.. sori Pihka!

Viherpiiperrystä

Minussa on alkanut vanhalla iällä ilmetä kerrassaan kummallista viherpeukalo oireyhtymää. Tänä kesänä on pihalle ilmeentynyt jopa istutuslaatikot. Niihin on viskelty sit kaikenlaisia äipältä saatuja siemenpussien jämiä sekä itse ostettuja. Näyttävät jopa lähtevän kasvamaan. Ensimmäiset retiisit on jo syöty. Myöhäinen kesä näkyy myös puutarhassa siten, että kaikki kukinta on pari viikkoa normi aikataulua myöhemmin. Niin kuin syreeni, kukkii komiasti (paremmin kuin ikinä ennen) mutta vasta nyt.  Parempi myöhään kuin ei ollenkaan.

tn_laatikko.JPGtn_syreeni.JPG