Karavaani on leiriytynyt Ouluun. Perjantaina vedettiin Pihkan kanssa kaksi rataa vähän niin kuin tunnelmaan ja tuntumaan pääsemiseksi. Kisa-alusta on oikein hyvä ja minusta jopa tuntui että pääsin eteenpäin normaali lyllerrystäni nopeammin ;-)
Pihka tietysti paineli lujaa niin kuin aina. Eka hyppis oli oikein kiva ja lähti rullaamaan hyvin, sitten tuli jälleen se kuuluisa putken jälkeinen elämä eli en vaan ehtinyt muuta kuin tyrkätä Pihkan takaakiertoon, mutta sen jälkeen jouduin tekemään improvisaatio ohjausta. Loppurata meni sit "vähän" hätäisesti ohjaten ja valitettavasti puomin palikka siinä putosi ja tulos femma. Mutta olin tyytyväinen vauhtiin ja menemiseen yleensä. Toka rata oli aksarata joka oli sellainen perus kolmosluokan rata. Siinä sitten tuli mulla virhearviointi jo vitos esteellä ja PIhka hyppäsi hypyn eri suuntaan kuin oletin ja ehti hypätä sen saman takaisin joten siitä hylly. Vedin kisanomaisesti kuitenkin loppuun ja otin sen kontakti treeninä. Niiden osalta se menikin hyvin.  Kisapaikka on hyvä ja ympärillä on hyvät ulkoilumaastot. Poikakoirat ovat osanneet ottaa ihan rennosti ja tuttuja on ollut mukava tavata.


tn_leiri.JPG
Leirimme kisapaikalla

tn_aurinkolaskee.JPG

Auringon lasku leirintäalueella

Sen verran pohjoisessa ollaan, että täällä huomaa eron kotipuoleen yöttömän yön lähestyessä.

TURISTIPÄIVÄ

Lauantaina pidettiin turisteilu päivä ja käytiin Rotuaarilla ja torilla käpöstelemässä, sekä tavattiin Kain sukulaisia.
Aamu oli sateinen mutta nyt illalla aurinko paistaa, hyvällä mielikuvituksella sää on jopa kesäinen.
Pihkan juoksujen ns. parhaat päivät alkoi tänään ja pojat alkaa olla aika sekaisin. Nyt pitää pitää Pihka visusti valvonnan alla tai eristyksissä. Tiedossa siis rattoisa kotimatka...
Mutta ennen kotimatkaa huomenna tosi paikka eli Agility SM kisojen yksilökisat. Wish me luck!