Aika hyvin olen onnistunut pitämään kiinni päätöksestäni viettää tämä lomapätkä melkolailla laiskotellen. Toki normi arkipuuhat on hoidettava, mutta mitään "projekteja" tms. ei ole kalenteriin nyt buukattu. Kailla meni viime viikko kuumeessa, joten koko porukan sijaan viikonlopuksi Savoon lähdin minä Pieksun kanssa kahdestaan. Pikkukoirat jäivät pitämään toipilaalle seuraa kotiin. Pieksu on yksinään mitä helpoin matkaseuralainen, onhan se toki pienestä pitäen reissussa tottunut olemaankin. Pysähdyttiin Miekankosken kesäkahvilassa tauolla; Pieksu kävi vilvottelemassa järvessä ja minä nautin kotitekoisen karjanpiirakan kaffen kera. Miekankoski on ehdottomasti suosikki taukopaikka matkalla Savoon.  Minä ja Pieksu suosittelemme!
Illalla mökillä lämpesi sauna ja minäkin vihdoin uskaltauduin järveen. - Ei se vesi vielä niin lämmintä ollut että siellä olisi pitempään viihtynyt mutta olihan se ainakin virkistävää :-)  Mökkisaunan löylyt on kyllä ne parhaimmat ja hiukset on järvivedellä pestynä aivan ihanan pehmeät ja sileät. Pieksu kävi aina välillä viloittelemassa järvessä ja taisi nauttia kun sheltit eivät olleet huutamassa rannalla (niistä kun ei ole uimareiksi niin kiljuvat vaan rannalla kun Pieksu ui).
Lauantaina Pieksu jäi mökille ja minä suunnistin Savonlinnaan siskoa moikkaamaan ja oopperahuilnaa ihmettelemään. Porukkaa oli paljon liikenteessä, mutta meininki leppoisaa ja ihmiset hyvällä tuulella. -Harmittaa, että tänä kesänä ei ole mahdollisuutta (lue: aikaa-rahaa) käydä katsomassa mitään esitystä Linnassa, olisi ollut mielenkiintoisia esityksiä. No, ehkä sit eläkeläisenä, jos joskus tässä eläkkeelle edes pääsee?

Lomaviikon kaunis kesäsää alkoi lauantai-iltana kääntyä viileäksi ja sateiseksi. joten sunnuntaina pakkasin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin Pieksun kanssa kotimatkalle. Matkalla poikettiin Mikkelissä Tuijan luona katsomassa kuinka Codan ja Armin tytär Fiini oli kovasti kasvanut ja kaunistunut. Se on kyllä söde!

Kotona Kai on jo tervehtynyt, joten viimeisellä lomaviikolla ehkä voi puuhastellakin jotain? Tai vaan jatkaa laiskottelua. Lomalla ollaan oltu aktiivisia lähinnä paimennuksen saralla, Pihka ja Svea ja Ässäkin ovat syventyneet paimennuksen jaloon taitoon. Quattro on myös aloittanut paimennusharjoitukset Seutulassa, Cooper on tähän mennessä saanut olla vasta laitumen reunalla totuttelemassa lampaisiin. 
tn_svea_aidassa.JPG tn_assa_paim.JPG

Svea laitumella                                 Ässä ja lampaat

Pihalla kukat kukkivat laiskasta puutarhurista huolimatta :-) Kuvassa kesäkullerot.

tn_kesakullerot.JPG