sveamessari.JPGeelis.jpg

 

Pihkan tytär Svea (Mustantassun Pikkutaika) on alustavasti suunniteltu astutettavaksi seuraavasta juoksusta tricolor värisellä uroksella Eeliksellä (Jeonan Cool As Ice).  Svean juoksujen odotetaan alkavan loppuvuodesta, joten jos kaikki menee suunnitelmien mukaan kevätpentuja olisi tulossa. Yhdistelmän sukusiitosaste on 0 % kahdeksalla sukupolvella laskettuna.

Svean tiedot Koiranetissä löytyvät täältä ja Eeliksen täältä

Svea on avoin, vilkas ja iloinen sheltti, joka mieluusti ensin hiukan tarkkailee ja rauhassa tutustuu uusiin juttuihin. Svealla ei ole ongelmia kovien äänien kuten ilotulitusten kanssa, ja on osoittautunut toimintakykyiseksi sekä palautuu hyvin hankalissakin tilanteissa.  Svea treenaa paimennusta ja agilityä, tarkoitus olisi käydä myös muutamassa näyttelyssä.
Lisäksi tavoitteena on suorittaa MH-kuvaus mikäli testipaikka vain saadaan.

Svea on n. 39 cm korkea, kaunis tumma soopeli, jolla on luonnonkorvat.

Eelis on n. 36,5 cm korkea kaunis merkkivärinen tricolor.  Eeliksellä on avoin luonne, se on sopivan itsevarma ja taistelutahtoinen. Eelis on suorittanut luonnetestin pistein 138 , laukauskokematon. Eelis kävi tutustumassa meidän lampaisiin ja olin vaikuttunut kuinka se ekakertalaisena heti tajusi homman. Eeliksestä olisi selvästi ainesta paimenkoiraksi.
Eeliksestä löytyy kuvia täältä

Pennut tehdään yhteistyössä Mustantassun kennelin kanssa ja rekisteröidään Mustantassun kenneliin.
Lisätietoja Sarilta (Pihkan omistaja): sari.stromberg (at) kolumbus.fi tai Monalta (Svean omistaja): mona (at) louhisto.fi ja Eeliksestä Lealta (Eeliksen omistaja): lea.piironen (at) kolumbus.fi

Tässä kuvia Sveasta.
tn_sveaprofil.JPG  sveaprofiili.JPGtn_svea_aidassa.JPGsvea18042015.JPG

 svea_eoepis.jpgsveajuhannuspaimennus.JPG