Näin voisi viime viikosta sanoa,  olin on-off kipeänä, joku ihme kesäflunssa yritti iskeä. Siispä päivä sairastellen kotona, päivä töissä ja taas vuodelepoa kotona...  Joten aktiviteetit olivat viime viikolla vähissä.

Vasta torstaina tokenin niin paljon että olin illalla Leenan käännöskurssilla. Onneksi ollaan kuitenkin kesän aikana kotiläksyjä tehty ja saimme kehuja kehittymisestä. Nyt lisättiin harjoituksiin vauhtia ja siis vaikeusastetta. Pihka joutui oikein tosissaan keskittymään! Kotiläksyksi tuli radan pätkiä joissa muutaman esteen jälkeen tiukka käännös.

Onneksi perjantaina olin jo kutakuinkin kunnossa ja päästiin illalla lähtemään vaunun ja kennelin kanssa kohti Konneveteä. Lauantaina juhlittiiin veljen pojan häitä hienossa auringonpaisteessa. Juhlapaikkana oli Jyväskylän yliopiston tutkimuskeskus, jolla oli mukavat juhla- ja vierastilat. Bonuksena erinomainen rantasauna ja järvi. Siinä se ilta vierähtikin rattoisasti.
Sunnuntain kotia kohti ja illalla ehdin vielä vetäistä pienet paimennustreenit Pihkan kanssa.  En tiedä tohtiiko ääneen sanoa, mutta tuntuu että aika hyvällä mallilla ollaan.  Kop, kop!!

PS. Äidiltä saamani samettikukka siemenet intoutuivat vihdoin hurjaan kasvuun.

tn_WP_20150807_17_18_44_Smart.jpg