Silleen on tämä meidän nurkka mainio, että voi yhdistää maalais- ja kaupunkilaiselämän parhaita puolia melko vaivattomasti. No, toki liikkuminen on peltihevosen varassa, mutta se on pieni haitta.
Tämä päivä on hyvä esimerkki: aamulla käytiin Pihkan kanssa laitumella moikkaamassa lampaita ja vähän treenaamassa. Kai kävi sillä aikaa toisten koirien kanssa metsälenkillä samalla puolukoita ja kantarellejä poimien. 

tn_aamulaitumella.JPG

Sitten lähdettiin isolle kylälle eli Stadiin katsomaan vasta avatun Helsingin taidemuseon näyttelyä. Siellä oli kiinalaisen Ai Weiwein näyttely ja Taidesalongin juhlanäyttely. Matkalla poikettiin Kampissa syömässä thai ruokaa ja näyttelyn jälkeen poikettiin kakkukahvilla Kakkugalleriassa.  Näyttely oli hieno ja ruoka/kahvit hyviä. Oikein mukava "cityreissu" siis.

jakkarat.jpg

Tultiin kotiin ja kohta lähdetään naapurin pellosta hakemaan perunoita ja toisen naapurin kanalasta munia.  Ja vielä kolmannen naapurin kanssa vaihdetaan taimia, meidän karhunvatukka tekee ahkerasti rönsyjä joten siitä joutaa naapurille ja naapuri puolestaan antaa omasta liikaa levinneestä kriikunasta taimen. Win-win ihan perinteiseen maalaiseen tapaan ja kaikkihan tietää että saatu taimi kasvaa paremmin kuin ostettu...

Näin hienosti kukkii samettikukat vielä!

tn_kukkamaljakkko.JPG