Tällä viikolla on todella ollut syksyn tuntua, kurjet huutavat, pikkulinnut parveilevat ja metsässä on jo kovin keltaista. Ja sateitakin on jälleen saatu. Mutta syksy on muuten mukavaa, puuhkasta aikaa. Tosin ainainen aikapula vaivaa, miten sitä ehtisi kaiken mitä tekisi mieli tai pitäisi tehdä?

Sadonkorjuu aika jatkuu, mustikat alkaa olla pakkasessa, mutta meidän pieni tyrnipuskamme yllätti ja puski melkoisen määrän marjoja. Joten niitä siis keräämään kunhan sade lakkaa.

TYRNI.jpg

Kotoilua

Kotona saatiin vihdoin valmiiksi yksi pitkään vaiheessa ollut projekti. Virpiltä olin saanut muutama vuosi sitten vanhan puuoven. Sellaisen oikean kunnon vanhan ajan puuoven, nykystandardeja kapeampi vain. Siitä piti ensin tulla mulle pihalle taso puutarhahommia varten vaan kun se projekti ei ikinä edennyt sain idean tehdä siitä uuden työpöydän itselleni.
Niinpä tilasin mittojen mukaan siihen lasin päälle, putsasin oven ja käytiin Ikeasta hakeamassa pukkijalat alle. Viimeksi mainittu oli homman haastellisin osa, sillä Porttipuiston ostoshelvetti on jotain sellaista että verisuoni meinaa päästä katketa ennen kuin autoa saa edes parkkiin. Valitettavasti vastaava tuotetta ei löydetty muualta joten yritimme urhoollisesti suoriutua reissusta asap. Ja aika hyvin selvittiinkin, ilman suurempia traumoja. Lähimpään viiteen vuoteen toivottavasti ei tarvitse mennä ko. paikkaan. No, pöytä on joka tapauksessa hieno! Ja käytännöllinen.
Ja tietysti uusi pöytä aiheutti sen, että pöytiä piti sitten järjestellä uusiksi kun edellinen työpöytä muutti makkariin ja makkarin pöytä ja tuolit vierashuoneeseen..

tn_uusipoyta.JPG

Muutoin viikolla on treenattu agilityä ja vähän paimennustakin. Viikonloppuna on vuorossa Helsingin piirimestikset ja Svea menee näyttelyyn.