Käytiin sunnuntaina kisaamassa Lempäälässä. Koska menomatkalla piti käydä viemässä lampaantaljat muokattavaksi niin päädyttiin lähtemään jo edellisenä iltana vaunun ja lauman kera. Yövyttiin Kalpalinnan kämppärialueella. Oli aika ankea mesta, pimeä ja karu. Ei tainnut olla sesonki aika, no onneksi on omat mukavuudet vaunussa joten riitti kun saatiin sähköä.

Sunnuntai oli sateinen, joten oli todella kätevää kun oli oma "taukotupa" mukana. Ja kun vielä aikataulu mätti aika tavalla niin oli hyvä että oli kaikki koiruudet messissä eikä tarvinnu stressata kotiin kiirehtimistä. Kai ja Cooper aloittivat aamulla Jari Helinin tuomaroimalla radalla. Vähän säätöä oli radalla mutta hienosti Kai punnersi siitä 0-radan, joka riitti toiseen palkintoon. Jee!! Eka merkintä kisakirjaan siis! Toka radalla Cooper ei malttanut suorittaa A:n kontaktia kunnolla joten Kai otti sen uudelleen ja näin hyllyti radan.

Tässäpä linkki 0-rataan

Kisaluokat oli todella pöljästi mini-medi-maxi systeemillä joten kun Pihkan kanssa käytiin juoksemassa eka rata olikin reilusti aikaa odotella toka starttia. Jälleen kerran ajattelin että on se oma taukotupa vaan kätevä... - kävin ottamassa pienet päikkäri vaunussa. Pihkan kanssa ei saatu tulosta kummaltakaan radalta, meni vähän säätämiseksi. No, positiivista oli hyvät kontaktit jos ei muuta :-)  Meille ei kisatauot oikein sovi, menee aina sen rytmin löytymiseen muutama kisa. Jotta tarvii tässä ruveta katselemaan kisakalenterista uusia kisoja.