Tästä syksystä tulikin sellainen pentujen odotus syksy.  Mustantassun kenneliin odotetaan syntyväksi lokakuun lopulla Aatoksen (Mustantassun Aatos) ja Pamelan (Irhaberki Csinos Csitri) pentuja. Aatoshan on Pieksun poika, joten Pieksusta on tulossa "taas" isoisä! Pamelan kanssa Pieksulla on ollut yksi pentue, Didi, Coda ja Marsu, kaikki oikein mainoita mutiaisia.  Aatos on Pieksun ja Armin pentueesta, parannettu painos vanhemmistaan jos näin voisi sanoa.  Hiano miäs siis!
Valitettavasti omassa taloudessa ei nyt ole tilaa minkäänlaiselle pennelille, vaikka tuo Pamsu&Aatos yhdistelmä kovasti kutkuttaisi... -no jotkut onnelliset saavat sieltä elämäänsä kivan gigguraturkin..

Ja sheltti rintamallakin on odottavan aika pitkä: Svean astutus sujui hyvin ja parin viikon päästä tiedetään onko pentuja luvassa.

Ennen sitä riittää tohinaa muilla rintamilla: Ässä ja Cooper menevät MH-kuvaukseen viikonloppuna ja lampaat lähtevät maanantaina viimeiselle matkalleen. Ja vielä ennen pentu-uutisia ehditään jännittää Suomen joukkueen menestystä viikon päästä kisattavissa agilityn maailmanmestaruuskisoissa.  Tosin me jännitetään vähän myös Ruotsin puolesta sillä Pihkan sisko Aya edustaa Ruotsia medijoukkueessa.

pihkasyyslehdet.jpg