Välillä on hyvä tehdä jotain muutakin kuin koirahommia ja kun paikallinen kansalaisopisto tarjosi mosaiikkityön intensiivikurssin niin sinnehän oli ihan pakko päästä! Mosaiikkiharrastus on kovasti ollut pop viime vuosina ja nykyään myös tarvikkeita on mahdollista saada varsin siedettävään hintaan netin kautta. Joten kurssille mars! Kurssia oli to-pe illat, lauantaina 6 tuntia ja sunnuntaina vielä 2 tuntia viimeistelyyn. Aika tuhti pläjäys siis.
Homma oli aika lailla odotusten mukaista, jopa ehkä vähän helpompaakin kuin oletin. Toki ensikertalaisen työt olivat tämmöisiä helppoja. Ja varsin koukuttavaa joten luutavasti jatkoa seuraa...
tn_mosaiikkikuusi.JPGtn_mosaiikkipullo.JPGtn_mosaiikkipurkki2.JPG

Kurssin tuotokset.

Mosaiikkiaskartelun lisäksi on puuhasteltu pihahommia ja viritetty kaamosvalvot puuliiterin ja ulkovaraston katonreunuksille. Kaamosvalot on todella tarpeen kun musta ja sateinen sää jatkuu jatkuu ja jatkuu..

Pieksu on vakuutunut että meidän ulkovarastossa pesii hiiriä, joten aina kun varaston oven aukaisee se menee innokkaasti tutkimaan jokaiseta mahdollisesta paikasta mistä ne hiiret löytyisi. Ja kun sanon jokaisesta mahdollisesta niin todellakin tarkoitan sitä.... - kuten kuvasta näkyy.

tn_plaatikossa.JPG  tn_phyllyssa.JPG