Tiistaina oli ensimmäinen taikapentu - isompi trikki - avannut silmänsä. Ja nyt kaikilla on silmät auki. Myös ensimmäisiä horjuvia askeleita otetaan ja harjoitellaan haukkumista. Kuulema varsinkin isompi soopeli on harrastanut äänen avaus harjoituksia. Pentujen koot on melko tasaiset, pienempi soopeli on nyt lauman pienin. Sillä on myös kaksoiskannukset takajaloissa.

tn_trikit031215.JPG

Trikkipojat viihtyvät keskenään, Mustantassun Taikuri ja Taikatemppu

tn_hanta.JPG

Isolla soopelilla on muhkea häntä.

tn_soopelit031215.JPG

Soopelit Mustantassun Taikausko ja Taikatalvi

MUUTA VIIKON VARRELTA

Tuossa pari viikkoa sitten joku oli kolhaissut mun auton takakulmaa työpaikan parkkipaikalla. Onneksi sain tietää kuka oli kyseessä ja sovittua että hänen vakuutuksensa maksaa korjauskulut. Mutta sehän on vasta pieni osa hommaa. Isompi vaiva on siitä korjauksen järjestämisestä. Vasta tälle viikolle saatiin järjestymään Fokus korjaamolle. Ja tietysti sitten piti järjestellä työmatkat siten että mulla on Kain auto ja Kai kulkee julkisilla. Ei todellakaan kätevää kun täältä metsän keskeltä pitää kulkea bussi-juna systeemeillä, joiden aikataulut ei todellakaan aina natsaa. Onneksi huomenna saan hakea omani korjaamolta.  Pitänee ruveta miettimään ensi vuonna auton vaihtoa sillä tämä onneton Fokkeri on ollut varsinainen onnettomuus imuri. Ei ole eka kerta kun se on korjaamolla siksi, että joku muu kolhii sitä.

Mutta onneksi on kohta joulu ja tänään tuli veronpalautuksia pikkuisen. Että sillä voi huomenna käydä vaikka ostamassa jouluhyasintin itselleni. Eihän joulu tule jos ei ole hyasinttia. - ja pipareita. Joten viikonloppuna ohjelmassa pitkästä aikaa agilitykisat ja tietysti myös pipareiden leipomista.