Käytiin lauantaina kisaamassa Pihkan kanssa Liedossa ATT:n kisoissa. Edellisestä kisasta onkin jo tovi vierähtänyt joten aika ruosteessa oli ohjaaja. - Pihka ei tunnetusti ole koskaan ruosteessa.. No kätösillehän se rata sit meni.  Toka radalle sitten tsemppasin ja mielestäni rata oli jo varsin pätevä. Tosin kaksi olennaista kohtaa ei sujunut: keinulta Pihka lähti ilman lupaa joten ohjaus seuraavalle esteelle oli kesken ja siitä tuli kielto, siitä rata jatkui melko hyvin, mutta loppusuoralla PIhka ei malttanut  tehdä puomin kontaktia joten otin koiran kainaloon eli tulos hylk. Mutta hyvä maku jäi tuosta radasta kontakteja lukuunottamatta. Rata oli kokonaisuutena etenevää, varsinkin pitkä suora pätkä onnistui hyvin eikä Pihka jääny mun perään katselemaan vaan irtosi eteen hyvin. Ei kun vaan kontakteja treenaamaan.

Lauantai satoi ja tuuli koko päivän ihan helevetillisesti joten melkoista pukurumbaa piti pitää sekä Pihkalle että itselle. Yleensähän Pihkaa ei tarvitse ihmeemmin pukea mutta nyt kun se on tiputtanut karvat on se tavallista viluisempi. Joten sadetakki- verkkoBOT vuoroin päälle. Alkaa jo tämä sade riittää mun mielestä. Tulis ees lumena.

Sunnuntaina tuli sukulaisia (joita tulee nähtyvä aivan liian harvoin vaikka asuvat varsin lähellä) kylään, oli kiva vaihtaa kuulumisua pitkästä aikaa!  Jospa seuraavaan kertaan ei menisi näin kauan.

Illalla vielä käytiin katsomassa miten Taikapennut ovat kasvaneet. Isommat pojat jo kovasti yrittävät punkea itseään pois pentulaatikosta ja muutoinkin ovat touhukkaita. Me satuttiin nyt paikalle kun olivat juuri saaneet maitosatsin ja olivat unillaan.

tn_taikatalvi.JPG tn_taikuri.JPG