Vihdoin lunta!! Ihan parasta! Koko pitkä pimeä syksy alkoi jo rasittaa. Joulufiiliskin tuntui olevan hukassa vaikka meikäläinen on tunnetusti jouluhöperö. Mutta nyt on joulumielli jo korkealla -eikä vain lumen ansiosta.

Lauantaina oltiin talkoilemassa seuran järjestämissä kisoissa aamupäivä. Sieltä sitten pikavauhdilla ajettiin BirdLife:in myymälään Viikkiin. Olen nääs jo pitkään etsinyt kunnollista lintujen ruokintatötteröä. Sellaista lieriö mallista siis. Meillä oli varmaan parikymmentä vuotta WWF:ltä aikoinaan ostettu mutta se sit vuosien saatossa hajosi. Ja sen jälkeen erehdyin ostamaan Claes Olsonilta. Se kesti yhden talven. Orava pisti palasiksi. Joten nyt on ollut hakusessa kunnollinen ja sen nyt uskon vihdoin löytäneeni. Tällä ainakin on 100 vuoden takuu. Siitä pidetään kiinni. Eikä yhtään liian aikaisin kun tänään tosiaan alkoi sataa lunta. Hyvää joulua linnut!

Lauantain ilta ohjelmassa oli Joulukuusen koristelu. Me veimme omasta pihasta kaadetun kuusen Virpille ja porukalla (myös Anja oli mukana) koristeltiin se. Mukava seura, hyvä ruoka, joulukuusi ja joulumusiikkia. Siitä ei jouluinen fiilis enää paremmaksi voi mennä. Tuli hyvä jouluinen mieli.

Sunnuntaina oli Kailla ja Cooperilla agilitykisat oman seuran kisoissa. Hyvin vetivät molemmat radat ja vaikka pari pientä virhettä tulikin niin on syytä olla tyytyväinen. Nyt onnistui kontaktit ja hyvä radan rytmitys sekä pujottelu.  Tietysti mieltä lämmitti myös se, että Pieksun lapsenlapsi Raivo kuittasi kaksi luva tulosta medi ykkösistä ja voitti myös yhden radan! Kyl nää Pieksun jälkeläiset ovat mainioita kaikki!

Kain ja Cooperin hyppyrata tässä.

Illan kruunasi pipareiden leipominen ja tietysti Svean Taika-pentujen pallerointi. Kyllä ne pennut viikossa kasvaa jo paljon! Veimme pennuille jumppatyynyn ja hytkyttimen tasapaino harjoittelua varten. Kaksi ovat saaneet jo kutsumanimet: Svean kaveriksi jää Charlie trikkipoika ja naapuriin muuttaa Jäbä soopelipoika. Ja tässä vielä videokuvaa pennuista.

tn_sveacharlie.JPG

Charlie ja Svea

tn_jaba_alla.JPG

Jäbä

tn_pikkuveljet.JPG

Pikkuveljet