Hieno aurinkoinen ilma oli hyvä syy lähteä käymään Stadissa. Tuntuu että siitä on todella pitkä aika kun viimeksi olen käynyt, sen verran oli uusia liikkeitä ja tietöitä yms. keskustaan ilmestynyt.  Käytiin hakemassa Lippupalvelusta ensi kesän Oopperajuhlille liput kun oli 2 yhden hinnalla tarjous. Mennään katsomaan Bellinin Puritaanit ooppera. Siitäkin on pitkä aika kun viimeksi ollaan linnassa käyty.

Käytiin myös Bauhausissa käyttämässä joululahjaksi saamamme lahjakortti. Ostettiin tasetteja ja lamppuja, ikävä ylläri oli kassalla kun kassatäti väitti että lahjakortissa ei ole arvoa. Että sitä olisi jo käytetty, aikamoisen vänkäämisen ja säästämisen jälkeen "yllättäen" siellä olikin se arvo. Näytti siltä että vanhemman puoleinen kassatäti oli lukenut kortin numeron väärin ja kun kirjoitti sen sitten vihdoin oikein niin arvokin löytyi...

tn_bauhaus.JPG

Riistakamera on ollut jonkin aikaa metsässä kaurispolun varressa, tänään käytiin se hakemassa ja katsottiin mitä siihen on tallentunut. Aika hienoja kuvia kameraa ihmettelevästä kauriista ja yöllisistä supikoirista.

kaurislinssi.jpg kauris.jpg

supit.jpg

Piko ja Cooper saivat eilen hieronnan ja Pihkakin sellaisen pienen käsittelyn. Tänään tyypeillä olikin sitten runsaasti virtaa juosta metsässä. Pihkakin jaksaa vielä hyvin painella muiden mukana vaikka kotona tuntuu olevan koko ajan kuuma ja vähän jo tuskainen olo. Painoa on jo 10,5 kg ja nythän ne vasta alkavat vauhdilla pennut kasvaa. Joten luulen että Pihkakin juokseminen alkaa tästä selvästi vähentyä sitä mukaan kun vatsa kasvaa.