Todella monen vuoden - ainakin 15 vuoden - jälkeen seurallamme JAU:lla on oma halli JAU-Areena! Prosessi on ollut tuskainen eikä vieläkään ihan valmista ole, mutta treenit alkavat tällä viikolla pyöriä ja ekat kisatkin on pidetty.Kai ja Cooper starttasivat sunnuntaina Porsk:in järjestämissä kisoissa. Vaikka tulosta ei tullut oli meno varsin vakuuttavaa, joten tuloksia on lupa odottaa kun nyt päästään kunnolla harjoittelemaankin. Agility on Jautaa!

Muutoin viikonloppu meni rauhallisesti, lauantaina ennätin myös kokeilemaan mun uutta punaista ihmekonetta. Aika kätevä on se. Brita kakku maistui oikein hyvin!

Eilen kävin kampaajalla, on se vaan niin hyvä juttu että kampaajat voivat itse päättää koska töitä tekevät. Niin paljon vähemmän stressiä minulla ja kampaajalla kun ei tartte höökäistä arki-iltana töistä kiireellä kampaajalle. Tämä oli suorastaan rentouttavaa. Ja tukkakin lyheni huimat 10 senttiä!

Taikapennut täyttivät 10 viikkoa. Pennut ovat kasvaneet sopivasti, ovat reippaita ja sosiaalisia, joten kaikki hyvin ja toivotaan että on jatkossakin.  Alla kuvat Sammystä ja Nipasta.

sammy10vko.jpgnipa10vko.jpg