Viime viikolla 26.2. juhlittiin Pihkan 10-vuotissynttäreitä. Ihan vaan perhepiirissä. Ehkä kesällä sitten voidaan pitää paremmat karkelot Pihkan jälkikasvun kera. Synttärisankari tosin ei ollut kovinkaan juhlatuulella sillä hampaanpoiston operaatiossa tuli vähän takapakkia kun jokunen tikki oli lähtenyt irti ja ien vähän tulehtunut. Niinpä nyt Pihka on antibioottikuurilla eikä saa edelleenkään syödä/pureskella mitään kovaa. Mikä kovasti ottaa päähän kun juniori rouskuttaa puruluitaan vieressä.

IMG_6857.jpg

Viime keskiviikkona oli vuorossa Rexin (koska Pihka on saikulla) toko treenit. Saatiin roppakaupalla uutta treenattavaa ja intoa treeneihin. Ihan tässä on saanut tokokärpäsen pureman! Sunnuntaina oli vapaapäivä ja minäkin pääsin nauttimaan auringosta. Käytiin ulkoilemassa Myllykoskella ja kun oltiin lähdössä pois niin parkkipaikka oli jo ihan turvoksissa kun muutama muukin tuli nauttimaan hienosta päivästä. Onneksi oltiin ajoissa liikenteessä... Lämpimät ilmat ovat saaneet lumet nopeasti hupenemaan ja jäät sulamaan, vaikka kyllä tuota vielä riittää.

 

myllykoski.jpg

Kotona tehtiin kevätsiivous linnunpöntöissä. Yhteen pönttöön tikka oli käynyt nakuttelemassa isomman suuaukon ja toiseen oman kulkureitin pöntön sivuun kun ei ollut metallisuojan takia päässyt suuaukkoa suurentamaan. Pari oli muuten vähän kärsinyt joten Kai teki pientä fiksausta pönttöihin.

linnunp%C3%B6ntt%C3%B6.jpg

Tänään Rexin 1-vuotissynttärit! Kyllä on vuosi mennyt nopeasti ja pienestä kovasti odotetusta giggurasta on tullut kuikelokaulainen teini. Saas nähdä mitä siitä tulee isona, varsin helppo ja mutkaton mudipoika on se ainakin.

rex_1v_naama.jpg

rex_1v_pose.jpg