Perjantaina mulla oli treffit Sarin ja Ässän kanssa, vedettiin pienet tokotreenit Järvihaan koirapuiston vieressä. Siellä oli sen verran liikennettä että saatiin samalla hyvä häiriöharjoitus. Aina on hyvä kun joku toinen katsoo omaa tekemistä niin saa uusia ideoita treeniin. Nyt tarvitsisi ryhdistäytyä ja treenata säännöllisesti kilpailunomaisesti jotta saisi kokeissa häröilyn pois.

Lauantaina ja sunnuntaina minä oli töissä joten Kai kävi itsekseen Pihkan ja Cooperin kanssa agilitykisoissa JAU hallilla. Se olikin yllättävän suuri kilpailu, medejä taisi olla n. 50 starttaajaa ja taso oli siis todella kova. Kai onnistui hienosti Pihkan kanssa hyppärillä ja 0 tulos 6,14 m/s etenemällä riitti 6. sijaan. Agilityradalla ropisi sitten peräti 15 virhepistettä. Cooperin kanssa myös hieno nollarata joka riitti 4. sijaan 5,43 m/s etenemällä.  Joten hyvä päivä molempien kanssa vaikka harmillisesti jälleen hyppyserti Pihkalle jäi saamatta.

Sunnuntaina käytiin katsomassa pitkästä aikaan kotimainen elokuva, kyseessä oli Teräsleidit leffa jonka pääosassa oli nimekkäät naisnäyttelijät Seela Sella, Saara Pakkasvirta ja Leena Uotila. Leffa on komedia jossa on hauskan menon ohessa kirpeääkin makua, kuten parhaissa komedioissa kuuluukin.

Tänään olen tehnyt surulaite harjoituksen kotona, edellisen tein marraskuussa näyttökokeeseen joten oli aikakin jälleen harjoitella. Kukat oli kaupan poistokukkia joten ne eivät ole mitään priimalaatua. Mutta pääasia olikin harjoitella tekniikkaa ja olen tyytyväinen että onnistuin nyt tekemään alle tunnissa surulaitteen.

surulaite20012020.jpg

Päivitin myös ovikranssin. Ei kovin radikaalimuutos mutta kun ei tuota lunta edelleenkään ole niin kaipasin vähän vihreämpää. Toki myös tulppaanit ovat jo saapuneet ja niitä on kotona tuomassa väriä.  Jouluinen valkoinen amaryllis kukkii edelleen ja jouluasetelman jouluruusu ja hyasintit odottavat kevättä ja ulos istuttamista.

kranssi_tammikuu.jpg