Vielä kaksi viikkoa odotusta... - yritän olla ajattelematta mitä kaikkea voi mennä pieleen ja keskittyä vain siihen että Pihkalla on hyvä ja stressitön olo. Pihka kylläkin omasta mielestään voi aivan hyvin vielä spurttailla siinä niin kuin toisetkin.. tosin parin spurtin jälkeen se huomaa itsekin että parempi jättää riekkumiset poikakoirille. Mutta hengessä mukana tietysti haukkumalla vieressä. Paino ei ole noussut siihen tahtiin kuin edellisellä kerralla, joka voi tietysti johtua siitä että pentuja on vähemmän tai ne on pienempiä (edellisethän oli melkoisia jötkäleitä). Olen lisännyt ruuan määrää ja aika taajaan pyrin antamaan välipaloja esim. pikku tehtävien mukana. Välillä Pihkalla alkaa olla jo vähän tuskastunut olo ja se makaa mahansa vieressä läähättäen. Mutta kaikki on siis ihan hyvin ja toivotaan että pennut saadaan aikanaan vaivattomasti ja terveinä maailmaan.

tn_pihka18032017.JPG  tn_pihkanselkä18032017.JPG

Eilen käytiin kuuntelemassa ruotsalaisen Eva Bertilssonin seminaarin agilitykoiran positiivisesta koulutuksesta. Oli oikein antoisa ja ajatuksia herättävä. Kovasti tietysti polttelee päästä näitä soveltamaan käytäntöön, Pihkan kanssa tietysti sitten vasta toukokuussa. Kai sai myös hyviä vinkkejä Cooperin treeneihin.

Kevät on jo niin ilmassa, kiurut laulavat ja lumet sulaa vauhdilla. Kukan taimia on tilattu ja tänään laitan vielä siemeniä purkkeihin itämään. Sitä saa kummasti uutta energiaa auringosta ja luonnon kevätpörinästä! Pörinää on ollut myös meidän lintujen ruokintapaikalla. Tässä kevätkukkien lisäksi muutama otos riistakameralla kuvattuna.

 tn_tetet18032017.JPG tn_tiklit.jpg

tn_harmaapäätikka.jpg  tn_orava.jpg