Paitsi että en hiihtänyt. Kai hiihti minunkin edestä. Alku lomasta meni kotinurkissa puuhatessa, kävin mm. ottamassa tuoreen värin päähän. Se on nyt aika tumma, ajattelin että kevättä kohden naama saa väriä niin ei oo niin paha vaikka on tumma. Ja onneksi aurinko on hiukan paistanutkin vaikka sitä vesisadettakin on tullut. Tiistaina lähdettiin ajamaan Savonlinnaan - vesisateessa. Keskiviikkona käytiin katsomassa millaisia talvialennusmyyntejä on tarjolla ja niinpä Kai osti uudet sukset viimevuonna särkemien tilalle ja minä löysin tosi kohtuuhintaisen Torstain kevyttoppatakin. Sellaisen joka sopii just näille nollan molemmin puolin pyöriville ilmoille. Ja sisko oli tehny mulle hienot pitkävartiset villasukat jotta nyt tarkenee paimennuksessa useammankin tunnin.


Perjantaina ajeltiin kotia kohti mutta poikettiin Mikkelissä katsomassa mitä Taika pennulle kuuluu. Taika on aina yhtä hassun tohkeissaan kun näkee meidät. Onhan se kiva kun pennelit muistavat alkukotinsa. Yritettiin taas ottaa Taikasta kuvia vaan eihän siitä mitään oikein tullut kun se pitää nuo korvat niskassa aina meidän lähellä. Sieltä jatkettiin vielä MAH:in treenihallille katsomaan miten Taika kulkee treeneissä ja Kai pääsi Cooperin kanssa myös Tuijan vetämiin treeneihin. Taisi tulla vähän kotiläksyjä heille... Kiva oli nähdä myös livenä Johannan nuori shelttipoika Jekku joka onkin varsin vauhdikas tapaus. 

Taika2_2019.jpg

Lauantai ja sunnuntai on mennyt ruukkukasvi listan opettelussa, torstaina on tentti joten pikkaisen tuskaa pukkaa.
Käytiin lauantaina kaupoilla ja mukaan tarttui K-raudan alelaarista kasvilamppu. Ja Anabelin muuton vuoksi häneltä palautui takaisin vanha harmaa pöytämme joten tänään saatiin tulevia siemenistutuksia varten pöytä ja kasvilamppu. Nyt pöydällä on pelargoniat ja amaryllis joka ehkä vielä aikoo kukkia. Mutta minulla on monta pussia erilasia siemeniä jotka ensi viikolla kylvän joten kasvatuspöytä ja lamppu on tarpeen. Se on kumma miten sitä keksii kaikenlaista puuhaa kun pitäisi opiskella jotain kasvilistoja...