Tai en tiedä onko elämys ihan sopiva sana koronatestistä. Ainakin voin sanoa että epämiellyttävä elämys tai kokemus. Tuntui että se näytetikku meni aivoihin asti! Ja inhottava päänsärky sen jälkeen! Toivottavasti oli ainoa laatuaan eikä toiste tartte testiin mennä. Tulos oli negatiivinen kuten olin olettanutkin. Mutta siis testiin piti mennä sillä minulla on tämmöistä sitkeää yskää ja työnantajan linja on että testiin ja etätöitä kunnes tulos tulee.

Mutta siis elämä jatkuu as usual - paitsi nyt pitää varata aika lääkärille että saa lääkityksen tähän yskään. Eikä se kantapääkään ole vieläkään parantunut jotta ehkä pitää käydä valittamassa koko lista vaivoja mitä näköjään tämmöisille parasta ennen päivämäärän ohittaneelle tulee koko ajan lisää.

Tänään käytiin pitkästä aikaa museossa! Käytiin katsomassa Sanna Kanniston näyttely valokuvataiteen museossa. Hienoja ja vaikuttavia töitä. Itse tykkäsin erityisesti luontoaiheista vaikka nuo lintukuvat ovat todella taidokkaita nekin.

Tämä oli oma suosikkini näyttelyssä https://www.sannakannisto.com/wp-content/uploads/2015/09/transient_rain.jpg?fbclid=IwAR3FjiIbniJ8wci96uClopFXldaleFaU1ui_jWS6kXru8Ie6gwXKTKV7xdw

Ehdittiin vielä kotimatkalla käydä ostamassa kourumateriaalit kasvihuonetta varten ennen kuin alkoi sataa. Ja nythän sitä taas riittää. Vähän olen viikolla ehtinyt levittää multaa jätevesi projektin tekemiin vaurioihin nurmikolla. Ja muuta pientä pihahommaa. Mutta aikaa ei vaan tunnu olevan riittävästi ja vesisadetta on riittänyt aina kun on ollut sitä aikaa.

Turf quick palasessa kukki edelleen jokunen kukka mm nämä varsin myöhäiset kosmos kukat. Tyrni pensas ehdittiin tyhjentää yhtenä iltana juuri ennen sadetta ja ennen kuin harakat ehtivät osille. Saatiin yhdestä pensaasta noin 3 kg marjoja!

kosmos.jpg

tyrninkorjuu.jpg

Tilasin Exotic garden verkkokaupasta melkoisen läjän kukkasipuleita, tulevat parin viikon päästä joten pitäisi suunnittella mihin mitäkin istuttaa ja pohjustaa istutuspaikat valmiiksi. Kunhan lakkaisi vaan satamasta...