Meille lumi ja pieni pakkanen sopii paremmin kuin hyvin. Sitä tulee suorastaan hyvälle tuulelle. Ja jos vähän aurinkokin paistaa niin eipä paremmasta väliä. Tällä viikolla on ollut mukavasti sekä lumisadetta että aurinkoa. Toki tiet ovat olleet hiton liukkaat, mutta niinhän ne pruukaa olemaan talvella Suomessa. Että turha siitä on numeroo tehdä.
Perjantai-iltana käytiin palkkapäivän kunniaksi testaamassa Klaukkalaan heinäkuussa avattu nepalilainen ravintola. Ei vaan olla ehditty aiemmin vaikka monasti asia on ollut mielessä. No nyt sitten päästiin ajatuksista tekoihin. Kiva paikka on se, hyvää ruokaa ja todellakin reilut annokset. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan joutuisaa. Että voimme suositella Resunga ravintolaa ja varmaan käydään toistekin.

Lauantaipäivä meni huushollatessa (sitäkin täytyy välillä ikävä kyllä tehdä) sekä pihahommissa. Piti katkoa tien vierestä kuusen ja koivun oksia jotka erään pikkusieluisen naapurin mielestä ovat liian lähellä tietä... - no naapurisovun nimissä siis niitä karsittiin vaikka harmitti komeiden isojen kuusien parturointi. Poikakoirat pyörivät pihalla työnvalvojan tehtävissä, Pihka älysi itsekin että ilman manttelia tulee vilu, joten se pysytteli mielummin sisällä. Kai on kaivanut lumikengät esiin ja kävi rämpimässä koiruuksien kanssa metsässä. Kaiken touhun jälkeen on mukava sytyttää takka ja kynttilät, ottaa lasi punaviiniä ja kirja, asettautua mukavasti sohvalle koirien kanssa. Eipä sitä lauantaina paljoa muuta kaipaa.

tn_lyhtylammas.JPG