Sitä ei uskoisi kuinka iloinen asia on kun sain jättää kepit pois. Alkuun tietysti täytyy ottaa iisisti ja vain pieniä pätkiä köpötellä ja välillä on vielä toinen keppi ollut mukana tukena. Mutta ihan mahtavaa!

Sunnuntaina oli paimenharkat, mutta en vielä uskaltanut sinne lampaiden keskellä itse mennä. AM siis ohjasi Pihkaa edelleen. Aluksi vasen-oikea treeniä pitkästä aikaan, mikä aiheutti melkoista protestointia. Samoin käskyjen ennakointiin piti puuttua joten eka pientä neuvottelua piti pitää kuka laitsalla määrää. Toka kierros tehtiin siten että AM piti Pihkan yksin aitaukseen ja ohjasi ulkopuolelta vasen-oikea-siitä-käy jne. käskyt. Alkuun Pihka oli vähän hämmentynyt tästä kuvion muutoksesta mutta alkoi sitten tehdä työtä käskettyä. - Ja teki todella hienosti! Aivan superhienoa nähdä miten hyvin se siirteli tätejä  haluttuun suuntaan ja vieläpä rauhallisesti! Paaaljon on menty eteenpäin kesän aikana ja tästä täysi kiitos Anne-Marialle joka on käytännössä kesän Pihkaa ohjannut. Tästä on hyvä jäädä talvitauolle.

Sunnuntaina illalla käytiin kattomassa leffassa "Florence" komedia, pääosissa Meryl Streep ja Hugh Grant. Oli tosi hauska ja aivan uskomatonta miten osaava laulaja pystyykin laulamaan niin pieleen... Päästarojen oheessa oli kyllä ihan paras hahmo ja mielestäni oikein Oscarin arvoinen kyky pianistia esittänyt Simon Helberg. Suosittelen!

Maanantaina ohjelmassa oli Pihkan silmä- ja polvitarkki. Ne oli saatava ajantasalle pentuprojektia ajatellen ja varasin ajan Mevetiin. Mevetissä en ole aiemmin käynyt, mutta se on kuitenkin tuossa Pitskussa aika kohtuullisen matkan päässä joten sinne siis.. Itse tarkki meni hyvin ja tulos odotusten mukaisesti priimaa. Mutta parkkipaikan saaminen oli tuskaista ja jouduin jättämään auton sen verran kauemmaksi että tällä jalalla kökkääminen ei ollut hyvä juttu. Loppupäivä piti sitten jalkaa lepuuttaa. Pihka on aikalailla bikinikuosissa, joten jos edellisiin vuosiin voi luottaa niin juoksut voisi tosiaan olla odotettavissa alkuvuodesta.

tn_pihka0092016.JPG

Tiistaina olen sitten pyörinyt enempi kotona mutta sen verran innostuin puuhaamaan kukkien kanssa että taas jalka alkoi muistuttaa levosta. Joten siksi tässä koneen ääressä nyt istun, että malttaa huilata. Edelleen ihmettelen mikä tuota verenpisaraa oikein riivaa? Kukkii ja on alkunut pukata uutta lehteäkin? Näyttää todella oudolta kukkivalta risulta...

tn_verenpisara3.JPG

Myös samettikukat on tänä vuonna suorastaan hullaantuneet. Ei mun viherpeukalon taidolla tämmöisiä yleensä...

tn_humalasamettikukat.JPG