Kun hommat ei mene niin kuin strömsöössä... - Kai sairasti viime viikonlopun ja alkuviikonkin toka kierrosta influenssaa ja tietysti tartutti sen miullekin. Ja niin kuin olin ehtinyt kehua että tällä kertaa vältyn... - ja nyt ei todellakaan ole aikaa sairastaa!!!  Tänään oli pakko taipua ja jäädä saikulle loppuviikoksi. Lekuri määräsi lepoa ja antoi vielä ventoline reseptin kouraan. Pari vuotta sitten oli monen viikon sitkeä yskä jota alettiin jo epäillä allergiseksi. Mutta siis ei ollut. Silloin kuitenkin todettiin että mulle tämmöisissä auttaa parhaiten toi ventoline. Joten eikun sitä keuhkoihin heti niin ehkä selviän vähän vähemmällä. Hope so. Viikko on muutenkin ollut täynnä ohjelmaa töiden lisäksi: Rellun katsastusaika nääs menee umpeen 1.2. ja sen hokasimme vasta nyt. Joten keskiviikkona auto huoltoon ja tänään käytin katsastuksessa. Meni onneksi heittämällä läpi. Huolto verotti kukkaroa kiitettävästi, mutta pakko se kulkupeli on pitää käyttökunnossa kun näin periferiassa asuu.

Ja sitten ohjelmassa oli vielä aamulla Pihkan progetesti. Ja se näytti semmoisia lukemia että "tärppipäivät" ois su-ma. Joten ei onneksi tarvitse vielä lähteä reissuun, vaan saan toipua taudista enste muutaman päivän. Matkaliput on nyt hommattu ja koirahoidot järkätty, nyt vaan toivotaan tyyntä keliä. Ei ole merimatkat mun juttu tyynelläkään säällä joten yhtään en halua katsoa uutisista mitään tuuli varoituksia.

Kotona tunnelma alkaa myös tiivistyä kun poikakoirat piirittävät Pihkaa joka vielä näyttää niille hammasta.  Ja Pieksu vahtii mustiksena Pihkaa pikku-ukoilta. -Lepää siinä sitten. Onneksi muistin että työnantaja antoi e-kirjan joululahjaksi joten kävin sen valitsemassa ja olen nyt syventynyt Leena Lehtolaisen dekkariin. Dekkari on ihan parasta rentoutusta!

Tämmöistä meininkiä meillä:

tn_pystypaini.JPG tn_juoksumittarit.JPG