Tuskaa sikäli että Ruotsin reissu pahensi flunssaa siinä määrin, että oli oltava muutama päivä töistä pois. Reipas kuume ja järkky räkätauti vei voimat ihan totaalisesti. Mikä tarkoitti myös sitä että viikonloppu meni lähinnä leväten.

Hammasten kiristystä on aiheuttanut jätkälauma ja eritoten Pieksu. Cooper onneksi rupesi pikku hiljaa tajuamaan että juoksut on nyt förbi ja mitään ei ole luvassa kosijoille. Piko ja Pieksu ovat olleet luupäisempiä ja varsinkin Pieksu on valvottanut öitä valittamalla ja joikaamalla. Lisäksi se yrittää pitää muut urokset poissa Pihkan läheltä joten se örisee ja patsastelee kaiken aikaa Pihkan ympärillä. - Ja sit Pihkalta menee kuppi nurin ja se antaa tukkapöllyä Pieksulle. Ihan turhaan. Ulkoilut on pitänyt tehdä kahdessa erässä, ei kivaa sekään.

Nyt vihdoin näyttäisi hiukan että hormooni höyryt alkaa asettua - eikä yhtään liian aikaisin. Kohta olisi eräästä mudi herrasta tullut rukkaset.  Tautikin alkaa hellitää ja huomenna on tarkoitus mennä Pihkan kanssa ottamaan kevyet aksatreenit. Mitään riskejä ei tietysti oteta ja pyritään pitämään stressitasot alhaalla. Viikolla 8 sitten on ultra ja tiedetään onko penneleitä tulossa vai ei.

tn_pihkametsassa.JPG

Pihka Uppsalan metsässä.