Lauantaina Kai ja Cooper suuntasi taas Riihimäelle tuplanollaa tavoittelemaan. Minä, Pieksu ja Virpi ajeltiin Mikkeliin katsomaan Tarmon ja Irmelin 6-viikkoisia penneleitä. Poikettiin matkalla Heinolassa Heilassa kaffella ja tuliaisia ostamassa. Heila on meidän yksi suosikki stoppi, aina hyvät eväät ja siisti miljöö ja tietysti monipuolinen kotimaisten tuotteiden tarjonta. Ja siinä samalla saat koirat pissatettua. Sekin on meille tärkeää.

Tarmon ja Irmelin (joka on siis Pieksun pojan tytär) pennut olivat tietysti kerrassaan suloisia pikku gigguroita. Kaksi musta, kaksi suklaan ruskeaa ja kaksi vaaleamman ruskeaa. Aika kiva väri kirjo siis. Testattiin vähän pentuja koska yhdessä oli tarkoitus miettiä mikä pennuista olisi sopivin muuttamaan Belgiaan Petronen ja Yvonnen luokse. Pentue on todella tasainen sekä koon että luonteiden puolesta joten valinta ei ollut helppo.  Vähän aja kuluttua joukkoon liittyi Turusta Taru Anni tyttären kera, mukana oli myös Aatos (Pieksu & Armi pentueesta) joka on Irmelin isä (Pamela on Irmelin emä). Pieksu sai mennä autoon siksi aikaa sillä Pieksuhan oli sitä mieltä että tämä oli hänen haareminsa ja kovasti kosiskeli entistä heilaansa Pamelaa. Pamela ei ollut moisesta ollenkaan innostunut mutta kun Aatos ilmestyi paikalle samoin elkein niin Pamela olikin jo paljon enenpi leikkimielellä. Aatos on todellakin kuin isänsä nuorena! Niin samannäköinen ja samat elkeet! Hieno miäs on se! Kauaa ei Aatos saanut haaremia pitää sillä paikalle kurvasi Tampereelta Emmi ja Pasi pentueen isän Tarmon kanssa. Ja Tarmo on nimensä mukaisesti energinen nuori uros! Niin joutui Aatoskin autoon ja Tarmo aloitti siitä mihin Aatos jäi ja yritti tehdä narttuihin vaikutusta. Ja Pamela - tuo vanha puuma - olikin kerrassaan ihastunut nuoreen kosijaan ja rupesi oikein hippasille. Vähän me naurettiin. Toki Pamela sitten väsyi moiseen tohinaan ja antoi Tarmolle rukkaset lopulta. Kiva oli nähdä kaikkia sekä koiria että omistajia ja palleroida pentusia. Ihana että kaikille on tiedossa hyvät kodit, onnea matkaan kaikille kun sen aika koittaa! Toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin kaikkia.

irmeli_imettaa.jpg

IMG_0831.jpg

Pieksu ja Aatos

IMG_0847.jpg

tarmo_lapset.jpg

Tarmo ja pennut

Kai ja Cooper eivät valitettavasti onnistuneet tällä kertaa tekemään nollia, mutta vielä on vähän aikaa... Joka tapauksessa Kai ja Cooper ovat Impivaaran Hallien mini joukkueessa.  Minä jätän joukkuekisan tänä vuonna väliin ja keskityn Pihkan kanssa yksilöihin.

Sunnuntaina Anabel tuli kylään ja grillattiin herkkuja lounaaksi. Kotimaista parsaa ja paprikaa, bataatteja, kesäkurpitsaa ja raakamakkaraa. Ähky melkein iski, onneksi oli kuitenkin hiukan tilaa vielä Kain jälkkäriksi tekemälle raparperipiirakalle ja jäätelölle. Herkutellun jälkeen oli hyvä kääriä hihat ja ryhtyä uuteen pikku projektiin. Pitkin kevättä ollaan mietitty miten ratkaista pikkuterassin kaide ongelma. Vanha kaide oli lahonnut ja se purettiin. Jonkinlainen kaide tarvitaan että koirat eivät juokse terassilta suoraan kukkapenkkiin ja lisäksi Kaita otti päähän humalan hillitön rönsyily terassin sisäpuolelle. Joten jotain piti keksiä ja niinpä sain idean että hommataan siihen vanhat pikkuruutuiset ikkunat. Tori.fi:stä löytyi Vantaalta sopivat neljä ikkunaa ja nyt oli sopiva hetki niiden asentamiseen. Ja hieno siitä tulikin.

vanhatlasit.JPGanabel_kai_lasit.JPG

ekatlasit.JPGlasitpaikallaan.JPG

terassi_lasit.jpg

Vielä piti toki tehdä pientä pintakäsittely hommaa mutta hienolta näyttää! Kun humala lähtee tuohon kiipeämään ja kukkapenkki on loistossaan niin tämä näyttä todella hienolta. Hyvä me!