Vihdoin saapui postissa odottamani paketti! Agilityn MM-kisoissa näin kätevän kokoisen nami automaatin, siis sellaisen kauko-ohjattavan jota on kätevä käyttää etäpalkkaamiseen. Valitetttavasti ne olivat vain kaikki jo loppu. Belgialaisten ystäviemme Yvonnen ja Petronen avustuksella sain sovittua tilauksen ja toimituksen kunhan hollantilainen myyjä saa uuden erän Jenkeistä. Ja nyt se vihdoin saapui!  Tällä on kätevä harjoitella niin tokon kaukoja, seisomaan jäämistä kuin aksan juoksukontaktia.


treatbox.jpg

Viikonloppuna ei ollut mitään koiraohjelmaa kun sisko tuli kylään joten ohjelmassa muuta viihdettä.
Perjantai-iltana Jean S:n konsertti Kultsalla. Hyvä meininki!
Lauantaina vuorossa oli Ateneum. Siellä olikin yllättäen jono. Oho! Sisällä oli kuitenkin riittävän väljää vaikka porukkaa tuli koko ajan lisää. Ateneumissa oli von Wright veljesten näyttely ja mikä itseäni enemmän innosti Suomen taiteen tarina näyttely joka oli hieno läpileikkaus Suomen taiteen kehityksestä kansainvälisten taidesuuntausten imussa. Mukana oli suomalaisten klassikkojen rinnalla mm. Munch, Van Gogh, Gaugain. Monen tunnin kävelemisen jälkeen jalkoja väsytti, silmiä myös ja nälkä kurni vatsassa. Mikäpä olisi parempi syy lounaalle vakkari paikkaamme Briossiin. Nam! 
Sunnuntaina Kai suuntasi Cooperin kanssa aksakisoihin ja me suunnattiin Kino Engeliin katsomaan the Squere leffaa. Kino Engel on ollut pitkään kiinni remontin takia ja tämä oli eka kerta kun olin remontin jälkeen siellä leffassa. Tuolit olivat nyt hyvät ja onneksi teatterin vanha henki oli uudistuksista huolimatta säilytetty. The Squere on Kultaisella palmulla palkittu satiiri nykytaiteesta ja nykyajan tekopyhyydestä. Kiinostava, hauska ja vähän hämmentäväkin. Kerrassaan kiinnostava siis.