Ja sehän tarkoittaa sitä että kohta on aika sanoa bye bye pikkukakkosille tai siis kolmelle neljästä. Tuuli jää vielä meille heinäkuuhun asti.

Viime kerralla kertomani pikkukakkosten mallisessio Aino Pikkusaaren kanssa sujui hienosti ja kuvat on huikeita!
Tässä muutama kuva.

shetlanninlammaskoira_02.jpghanhi_ja_pennut_02.jpg

shetlanninlammaskoira_43.jpg  shetlanninlammaskoira_14.jpg

 

Perjantai-iltana ajateltiin käydä pentujen kanssa jäätelöllä Klaukkalan keskustassa ja saavat vähän jälleen liikenne harjoitusta. No eipä tullut mieleen että ensimmäinen helleperjantai tarkoittaa Klaukkalan keskustassa paljon kännisiä nuoria ja vähän vanhempiakin immeisiä. Käveltiin pieni kierros ja pennut olivat oikein reippaita, mutta ei siellä todellakaan kauaa viitsinyt hengailla. Lähdettiin lepuuttamaan hermoja Agility Akatemian lähelle kauniiseen koivikkoon. Tie koivikkoon oli vanha peltotie ja Kai käänsi autoa vanhan ladon edessä siten että sai mun Rellun juuttumaan savilätäkköön. Auts! Onneksi ladon reunasta löytyi laudan pala jolla saatiin pitoa renkaan alle ja auto pois lutakosta. Huh! Valkovuokot koivikossa olivat todella kaunis näkymä ilta-auringossa ja siellä oli kerrassaan rentouttavaa mennä pentujen kanssa.  Kuten arvata saattaa seikkailumme jälkeen pentuja nukutti oikein hyvin ja saatiin nukkua yö rauhassa.

koivikko.jpg

Lauantaina Ville ja perhe tulivat kylään, Eelistä pikkuisen aluksi jännitti koirien hössötys, mutta tottui nopeasti. Oli kiva grillata ja Kai pääsi testamaan viime kesänä hankittua halsteria broilerin grillaamiseen. Toimi hyvin! Kaikilla taisi vähän nahka kärvähtää kun koko päivän siinä auringossa olimme.
Vieraiden lähdettyä tehtiin perunapenkki melkein valmiiksi, vähän vai loppui multa kesken. Istutin salkoruusut ja kylvin salaatit, joten nyt toivotaan ettei enää kylmiä öitä tule. Ja metsässä mustikka kukkii jo. Kesä tulee vauhdilla! Pennut olivat koko päivän käytännössä ulkona joten uni maistui hyvin ja sunnuntaina saimme nukkua ruhtinaallisesti puoli seitsemään!

Sunnuntaina kävi muutama ystävä pentuja katsomassa, joten vauhtia riitti jälleen yllin kyllin. Pennut ovat todella saanet jalat alleen ja painavat pitkiin pihaa niin ettei perässä pysy. Iltapäivällä käytiin porukalla vielä tekemässä laitumelle pyöröaitaus, jossa on parempi tehdä erilaisia harjoituksia kun entisessä "pikkuaitauksessa" jossa lampaat pääsivät jumittamaan kulmiin.

Pentuloma on nyt ohi ja huomenna sorvin ääreen. Pennuillekin uusi tilanne kun ovat pidemmän pätkän keskenään. Ja muutaman päivän kuluttua lähtevät jo uusiin koteihinsa.