Viikonloppu on mennyt rattoisasti kun sisko tuli perjantaina kylään ja heti illalla mentiin kuuntelemaan Neljää Ruusua VirginOiliin. Keikka oli tietysti siinä puolen yön paremmalla puolella joten venähti aika lailla lauantai aamun puolelle ennen kuin sieltä kotiuduttiin. On tosi pitkä aika siitä kun viimeksi on tullut tämmöisellä bändi keikalla käytyä. Mutta kyllä kannatti! Lämppärinä oli joku Himanen niminen bändi, joka oli kyllä aika surkea. Mutta onneksi hyvää kannatti odottaa sillä 4R oli hyvässä vedossa ja keikka oli tosi onnistunut. Tuli tosi hyvä mieli kyllä! 

Melko lyhyiden yöunien jälkeen lauantaina käytiin ulkoilemassa porukalla jokivarressa kun oli hyvä hangenkanto ja aurinkoinen sää. Ja sitten olikin aika lähteä agilitykisoihin Ojankoon. Kisat olivat heti kättelyssä myöhässä puolituntia ja muutenkaan homma ei oikein skulannut. No, muistaapa ensi kerralla mihin kisoihin ei kannata lähteä....
Pihkan kanssa tehtiin hyvä eka rata vaan valitettavasti yksi rima tippui, en oikeastaan edes tiedä miksi, kun ei se ollut mitenkää ihmeellinen kohta. Toinen rata menikin sitten hyllyksi. Harmittaa vietävästi tuo eka radan rima! Niitä nollia ei vaan onnistuta tekemään, plääh!

No vihdoin päästiin sieltä lähtemään  ja suunnattiin Jumboon syömään ja ostoksille. Täytyy sanoa että meikäläiselle sopii paremmin kuin hyvin nämä uudet pitemmät aukioloajat. Fazun kahvilan paikalle oli tullut uusia ruokapaikkoja joista valitsimme thai ravintolan. Nälkä olikin jo tässä vaiheessa hirmuinen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Päivän päätteksi sauna teki eettvarttia ja nukkumattia ei tarvinnut paljoa sen jälkeen kenenkään odotella...

Palmusunnuntai! Tuijan kanssa lähdettiin hyvissä ajoin Ateneumiin, mutta virpojille oli varattu suklaamunia palkaksi ja Kai oli koirien kanssa kotona. Tällä kertaa vain virpoja olivat niin hiljaa käyneet oven takana, että edes koirat eivät huomanneet! Ja niin olivat luulleet ettemme ole kotona ja jättäneet virpomavitsan oven taakse. -Varsinaisia vahtikoiria!

Ateneumin japaniteemainen näyttely oli hieno! Samalla tuli katsottua myös Rodinin veistosnäyttely.  Kannattaa käydä!

Kai lähti puolestaan Cooperin kanssa kisaamaan ja Tuija lähti kotiin. Ja minä kävin koirien kanssa viemässä virpojille palkan. Loppupäivän aion löhöillä ja lukea - ehkä otan vielä päikkäritkin....

tn_virpomaoksat.JPG

Viime viikolla leikatut kirsikan oksat ovat alkaneet kukkia! Tässä todiste.

tn_kirsikanoksa.JPG