Lähdettiin lauantaina Pieksun kanssa ihan kahdestaan reissuun. Hyvä muistutus miten huoletonta ja helppoa on liikkua vain yhden hyvin käyttäytyvän koiran kanssa :-)  On neljä aina kuitenkin neljä, vaikka peruskäytöstavat olisikin hallussa.
Käytiin Mikkelistä hakemassa Tuijalta pentulaatikko lainaan. Irmelillä oli vielä vähän juoksut päällä joten Pieksu oli aika täpinöissä tyttelistä, lyhyt vierailu siis tällä kertaa ettei ehdi yllätyksiä tulla..!
Matka jatkui Savonlinnaan, jossa kävimme katsastamassa vanhempieni uusi asunto. Iltalenkillä löytyi lähikulmilta koirapuisto kätevästi ja järvikin on melkein äärellä.  Savonlinnassa oli vielä aika paljon enempi lunta kuin kotopuolessa ja joka paikka kurainen, joten ulkoilut jäivät varsin lyhyeksi. Mutta onneksi on tuollainen helppo vanhempi koira mukana niin ei siitä(kään) tarvinnu mitään ressiä ottaa.
Summa summaarum lyhyen visiitin perusteella kiva kämppä ja mukava asuinalue on se.

Kotiin tänään illaksi ja pentulaatikkoa pystyttämään. Koko kööri osallistui hommaan hyvin innokkaasti ja tutki valmiin laatikon tarkkaan. Ja tietysti Pihka itse. Tuntui olevan tyytyväinen (sama laatikko oli edellisellä kerralla käytössä joten ehkä Pihka tunnisti sen).

tn_boxintarkastus.JPG tn_laatikossa.JPG