Viime viikot ovat olleet varsinaista sompailua kun Pihkan juoksu on saanut poikakoirien hormoonit hyrräämään. On pitänyt pitää Pihka pojista erillään, eli yksi ovesta sisään, toiset ulos ja päinvastoin. Varsin rasittavaa. Onneksi juoksut alkavat olla kohta slut tältä erää. Taas muistaa miksi poikakoirat on niin paljon kätevämpiä, vaikka Pihka mainio tyyppi onkin. Tässä Pihkan palaute liian innokkaille poikakoirille...

tn_petoelain.JPG

Perjantaina minä pääsin työporukan kanssa pienelle viikonloppumatkalle Budapestiin. Jihaa! Varsinkin kun Budapestissä oli n. 25 C lämmintä niin sehän oli mitä mainioin miniloma. Ja olipa ihanaa kun kaikki vihersi ja jopa syreenit olivat jo kukassa! Tää nautti! Budapestissä on tullut käytyä ennenkin joten käytiin semmoisissa paikoissa joissa matkaseura halusi käydä. Eli kauppahallissa, Kalastajalinnakkeella ja jopa Labyrintissä. - Viimeksi mainittu olikin oikeastaan aika jännittävä savu- ja äänitehosteineen. Lisäksi tietysti syötiin ja juotiin hyvin ja vähän ehdittiin shoppaillakin .Lauantai-iltana ohjelmassa oli Tonava risteily illallisineen.

tn_kalastajalinnake.jpgtn_limut.jpg

Kotona Kai paitsi vahti ettei ylläri pentuja tulisi niin kävi kisaamassa Cooperin kanssa pari agilityrataa. Tällä kertaa ei luva tulosta tullut, vaikka hyviä pätkiä molemmilla radoilla olikin.

Tiistaina Pihkan kanssa Niinun treeneissä hyvää meininkiä ja pääsin testaamaan mun uutta vireen hallinta metodia. Vasta ollaan siinä alkuvaiheessa mutta kunhan tätä vielä päästään lisää treenaamaan niin ehkäpä joskus taas kisoihinkin ilmoittaudutaan. Tarkoitus on myös ottaa käyttöön "taukoruutu" eli alusta jonne Pihka menee rauhoittumaan kun treeneissä juttelen koutsin kanssa tms. on tauon paikka.

Pihkan kanssa olen myös ryhdistäytynyt rallytokon treenaamisessa. Muuten ihan kelvollista tekemistä mutta joissakin liikkeissä tahtoo haukkumista tulla - ja sehän on tietysti virhe. Jotta sitä viretilaa pitää treenata tässäkin.