Sunnuntaina kirmattiin Pihkan kanssa tämän vuoden viimeiset agilitykisat. Eka rata oli Savikon Sepon tuomaroima hyppäri. Oli sellainen vauhtiluukutus jotta! Vauhti oli meillä myös kohdillaan vaan koordinaatit ei ihan, Pihka pääsi lipsahtamaan pujottelun jälkeen väärälle hypylle joten hylky tulokseksi. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen Pihkan hyvää irtoamiseen loppusuoralla. Harjoittelu ei ole mennyt hukkaan! Toka rata oli Karstusen Jannen agilityrata, ihan perus kolmosluokan rata. Vaan jälleen sattui pieni moka ja niin jäi nollarata taas saavuttamatta. Tällä kertaa moka sattui aivan radan lopussa pujottelun jälkeen puomille mennessä Pihka jäi mulle huutaan ja huomasi puomin liian myöhään. Yritti kompuroida jotenkin siinä vielä, mutta putosi sitten sivuun, joten vitonen siitä.  Mutta tällä radalla oli muutoin sujuvaa meininkiä ja kontaktit napsahti mallikkaasti kohdilleen. Joten kaudesta jäi hyvä maku, ehkä ensi vuonna sitten ne nollatkin napsahtavat kohdilleen.

Illalla käytiin vielä ihmettelemässä Espan jouluvaloja ja tietysti Stokkan jouluikkunaa. Samalla reissulla tarttui Akateemisesta mukaan löytö: ennen lukematon Carol Shields kirja! Tosin tämän Carol on kirjoittanut yhdessä Blanche Howardin kanssa mutta silti. Tuskin maltan odottaa että saan synttärilahjaksi saamani Oneironi luettua...

Jouluvalojen lisäksi valo murheeseen oli se, että sain tänään Fokuksen korjaamolta ja lasku oli alle 200 €!! Olin jo varustautunut siihen, että konkurssi häämöttää autokorjaamo laskua lukiessa. Jee!

espanjouluporo.jpg  espanjouluvalot.jpg

Kännykällä räpsittyjä kuvia Espan uusista jouluvaloista. On ne tosi komeat!