Tuli pitempi tauko päivityksiin kun on vähän kiirettä pitänyt kaikelaisten juttujen kanssa. On kerätty satoa talteen, nyt lähinnä tomaatteja, kesäkurpitsoja, karhunvattuja. Kai on juossut koirien kanssa metsässä. Koronasta huolimatta tavattu myös ystäviä ja sukulaisia, mahdollisimman paljon toki ulkona. Vietettiin pienimuotoiset pihkarillien synttärietkot ja oli tosi kiva nähdä Pihkan jälkikasvua omistajineen. Markka ja Sari olivat tuoneet nose work kamat mukana ja vedettiin pienimuotoiset  nose work treenit. Ja sitten syötiin hyvin ja koirat saivat riekkua ympäri pihaa. Oli aika väsyjä koiria vielä seuraavanakin päivänä!  Tässä muutama Sari L:n ottama kuva porukasta.

ryhm%C3%A4kuva16082020.jpg

12 koiraa sulassa sovussa - kuvasta puuttu Gösta joka ei malttanut pysähtyä kuvaan..

charlienosettaa.jpg

Charlie nose work harjoituksissa

rex_g%C3%B6sta.jpg

Mustilla gigguroilla oli omaa kivaa, bestikset Rex ja Gösta

veljekset16082020.jpg

Kuin kaksi marjaa, veljekset Ässä ja Cooper

Keskiviikkoisin ollaan Rexin kanssa käyty pentu tokossa. Rex on oikea mallioppilas, nopeasti oppiva ja hyvä keskittymään. Tähän mennessä on opiskeltu sivulle tuloa, seuraamisen alkeita, eteen lähetystä/ruutua, noudon alkeita, liikkeestä istumista.  Tässä kuva viime treeneistä, tänään on viimeinen kerta kurssia ja sitten jatketaan omalla takapihalla reenejä.

pentutoko4.jpg

Viime viikonloppuna ajettiin Itä-Savoon, perjantai yö oltiin Hopiassa Pistohiekan maisemissa Puumalassa. Olen löytänyt fb:stä hyvän Puskaparkki ryhmän jossa saa vinkkejä minne kannattaa suunnata puskaparkkiin yöksi. Tuo Pistohiekka on hyvin suosittu ja maineensa veroinen. Pitkät hiekkarannat, hyvät kangasmetsät ja reilusti tilaa useammallekin yöpyjälle. Kai oli tyytyväinen kun pääsi sekä ilta että aamu-uinnille.

pistohiekanranta.jpg<

pistohiekka.jpg

Lauantaina ajettiin Savonlinnan kautta Ahvensalmelle mökille sisarusten kokoontumisajoihin. Kiva oli pitkästä aikaa ajan kanssa olla, saunoa ja höpötellä kaikkien kanssa. Ja tietysti syötiin niin että ähky meinasi iskeä.

Sunnuntaina ajeltiin jälleen Savonlinnaan ja sieltä jatkettiin Sulkavan ja Puumalan kautta Lappeenrantaan ja sieltä kotiin. Hienoja maisemia oli matkalla ja varsinkin tuo Sulkava - Puumala seutu on jäänyt aiemmin vähän paitsioon ja joskus voisi ajan kanssa käydä siellä kiertämässä ja retkeilemässä.  Syksyn värit alkoivat näkyä ja yöt ovat jo viileitä joten nyt voi sanoa että kesä on ohi. Erilainen kesä monella tapaa.

iltapistohiekalla.jpg