Torstai-iltana oli viimeiset toko ryhmän treenit. On ollut todella kivaa tokoilla Astan ohjauksessa, vallan olen saanut pienen toko kipinän ja tarkoitus olisi jatkaa ennen kaikkea vireen hallinta treenejä ja käydä möllikokeissa. Ja kun ehkä oikea vire löytyy niin voisi sitä uskaltautua ihan oikeisiin kokeisiin.

Lauantaina satoi vettä välillä kaatamalla ja ukkostakin oli mutta ei se meitä haitannut kun suuntasin Pihkan kanssa Pukkilaan PSF Cupin ensimmäiseen osakilpailuun.  Startattiin 2-luokassa jossa oli aika paljon poispäin ajo pätkiä. Lieneekö johtunut sateesta mutta tädit olivat tällä kertaa varsin kilttejä eivätkä innostuneet juoksemaan karkuun (kuten viime vuonna) tai ehkä me ollaan jo niin hyviä... Olin oikein tyytyväinen Pihkan vireeseen tällä kertaa ja perusjutut kuljetukset ja häkitykset sujuivat rauhallisesti ja ilman ääniefektejä. Näistä saimme myös täydet pisteet! Poispäin ajo alkuun sujui varsin hyvin kun mentiin aidan viertä vasemmalta oikealle päin, mutta Pihkan heikko kohta on oikealta vasemmalle ja ilman aidan tukea keskellä peltoa. Ja siinä meinasi herne mennä Pihkuran nenään ja mun piti sitä aika paljon auttaa. Kokonaisuutena saatiin 118/140 p ja sijoitus 3/5. Jee! Selkeästi ollaan menty eteenpäin monessa jutussa ja tämän kesän teema on saada poispäin ajo kuntoon.

Tänään on laitettu kasvihuonetta kuntoon ja vihdoin taimet pääsivät kasvatuslaatikkoon ja kylvin myös salaattia. Kesäkukkia kylvin keittiön ikkunan alla oleviin laatikoihin. Torstaina koulupäivänä tuli sorruttua houkutuksiin ja mukaan tarttui pari punaista tarhadaaliaa. Töistä sain muutaman punaisen pelargonin jotka laitan kuistin parvekelaatikoihin kunhan ehdin. Kiva on saada kukkia ja taimia mutta ei meinaa ehtiä kaikkia laittaa paikalleen.

kasvis_taimet.JPGdaalia.JPG