Kaiken sen tuskailun jälkeen vihdoin homma napsahti kohdalleen ja Savonlinnan Jussin Juoksut agilitykisoissa Pihkan kanssa radat kulki hyvällä flow fiiliksellä. Ja kun kulkee niin tulostakin tulee. Ekalla hyppyradalla oltiin kolmansia ja saatiin eka hyppy serti! Jee! Etenemä oli n. 5,10 m/s ja siinä oli mukana ekstra pyörähdys ja aika laajat kaarrokset joten vieläkin ois voinu parantaa... - no mutta erittäin tyytyväisiä ollaan varsinkin kun hävittiin Päivi Männistö & Kisu ja Anu Rajaheimo & Budi pareilla vain vähän... nyt tiedetään mihin me pystytyään.

Tässäpä tämä meidän sertirata.

Myös toinen agility rata meni hyvin vaikka yksi rima tuli jälleen kun Pihka ponnisti sille liian kaukaa. Mutta hienolta tuntui sekin. Cooper ja Kai starttasivat eka kertaa kolmosluokassa, eka radalta hyl ja tokalta 10 p. Siitä se lähtee.

tn_H-serti.jpg Virallinen serti pöntötys kuva :-)

Muutoin juhannus meni mökillä löhöillen, soudellen, syöden, saunonen, sukua tavaten eli kaikenkaikkiaan mukavasti ja perinteisesti. Nyt palattu arkeen. Paitsi meillä on muutaman päivän kiva yökyläiliä kun Tarmo mudi (Bestmudi Fury) tuli meille omistajiensa lomamatkan ajaksi hoitoon. Tarmo on se ihana mudipoika joka käytiin Tuija Koon kanssa hakemassa Tsekeistä alkuvuodesta. Kivasti on kasvanut hän ja on kiva nähdä millainen hänestä on tullut.

tn_jokomennään.jpg tn_harkanhattuja.jpg tn_tarmo26062016.JPG