Viikonloppu on ollut varsin täynnä kaikenlaista menoa ja meininkiä mutta mukavia sellaisia. Perjantaina isoveljen koirista pari oli meillä yökylässä sillä aikaa kun omistajat olivat juhllmassa Helsingin yössä. Ree ja Neela ovat mitä helpoimpia kyläilijöitä mutta toki kun neljän koiran laumaan lisätään + 2 niin onhan siinä vähän enempi tohinaa. Lisäksi perjantaina piti harjata Cooper näyttelyä varten ja leipoa pari kanttarellipiirakkaa lauantain synttäribileitä varten.

Lauantaina oli luvattu sadetta joten otin sadetakin itselle ja Pieksulle sademanttelin varulta mukaan. Kevyt häkki tietysti ja reppuun kamat ja eikun menoksi. Onneksi shelttikehä ja mudikehä olivat lähes vierekkäin niin oli helppo seurata miten kehät etenenivät. Leiriydyin shelttikehän laidalla ja Cooper sai olla boxissa odottamassa kunnes Satu tuli paikalle. Pieksu makoili nurtsilla selällään kerjäten rapsutuksia. - Mudin kanssa onneksi näyttelyissäkään ei tarvise ottaa turhaa stressiä turkista!

Kun Satu tuli paikalle niin Pieksu siirtyi boxiin ja Satu otti Cooperin hoitoonsa. Shelttien vuoro alkoi aika tavalla myöhässä kun britti tuomari oli kovin hidas. Joten Pieksu ehtikin ennen Cooperiä pyörähtää omassa kehässään. Pieksu oli jo siinä vaiheessa aika kyllästynyt koko näytteyhommaan mutta esiintyi ihan mallikkaasti. Onneksi tuomari ei halunnut koiria pöydälle, huh! Pieksu sai hyvän arvostelun mutta moitetta ruskesta sävystä selässä (Pieksulla on aina kesäväri!) ja niin arvostelu oli ERI ilman SA:ta eli sertiä ei herunut. Pieksu oli kuitenkin ROP veteraani.

Pieksun kehän jälkeen siirryin jännittämään miten Satu saa Cooperin esiintymään shelttikehässä. Ja se vesisade tietysti alkoi juuri silloin kun avoimen luokan urosten kehä alkoi. Cooper esiintyi muuten mallikkaasti mutta liikkeissä häntä nousi ja vähän keulimistakin oli. Hännän asennosta tulikin moitetta sekä maininta että Cooper ei ollut täydessä turkissaan... no joo.. mutta kyllä sitä turkkia todella vielä piisasi! Arvostelu muuten ihan ok ja tulos EH eli erittäin hyvä.

coopernayttely14052016.jpgtn_ropvet.JPG

Näyttelystä kotiuduttua olikin veli vaimoineen myös saapunut omista kekkereistään. Ja niin me lähdimme juhlimaan Virpin synttäreitä ja he jäivät meille pitämään koirille vuorostaan seuraa.  Sadetta tuli välillä mutta onneksi ei liiaksi ja niin juhlaväki mahtui hyvin sekä sisälle että ulos. Tunnelma oli loistava ja erinomaisen lahjakkaat muusikot pitivät innokkaiden laulajien kera juhlatunnelman korkealla. Ruokaa oli aivan älyttömästi ja yöllä kotiuduttiin aivan ähkyinä.

Sunnuntain ei suinkaan lepäilty vaan Kai touhusi aamusta ahkeran tien kunnostushommissa naapureiden kanssa. Ja kun meidän vieraat lähtivät kotiinsa niin minä aloin kuopsutella puutarhaa. Aamun sade lakkasi ja loppu päivän saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Mikä siinä oli puutarha hommia tehdessä. Kesäkukat sain kuistille laitettua ja naapurin tuoma kiinanlaikkuköynnös löysi paikan aidan vierestä.

tn_sinisetkukat.JPG