Perjantaina laatuaikaa koirien kanssa eli koko jengi korkkaamassa uusi treenimesta eli JAU Areena. Mahottoman siistiä! Sitä ei varmaan lajia harrastamaton tajuakkaan kuinka paljon hyvillä treeniolosuhteilla on merkitystä. Senioritkin pääsi tällä kertaa mukaan tekemään mielenvirkistys agilityä. Piko tosin oli niin intopiukeena että palkkaleluna ollut kaninkarva oli liian pieni ja lähes hampaaton pappakoira iski hampaat Kain käteen. Veren vuoto oli pieni mutta parku siitä sitäkin suurempi.. .Pieksu pääsi kanssa hippaamaan ja vähän tehtiin siinä sivussa myös rallytokoa. Pieksu tykkäsi kovin.

Varsinaisten kisakiitureiden kanssa keskityttiin sitten olennaiseen eli Pihkalla viime tiistaina huonosti sujuneeseen poispäin vippaukseen ja pujottelun sivuirtoamiseen. Selvästi olen toispuoleinen ohjauksessa koska vippaus toiseen suuntaan onnistui hyvin mutta toista puolta piti hioa useampaankin otteeseen. Cooper harjoitteli keppien sisäänmenoja ja kontakteja.

Hallin tuntumassa on hyvät ulkoilumaastot joten samalla tuli koirien iltalenkitys suoritettua. Tämmöinen urheilu tietysti vaati asialliset palautuseväät joten kotimatkalla poikettiin pienessä K-kaupassa ostamassa runebergit. Nam!

Sunnuntaina oli kiitureilla kisapäivä, tällä kertaa Kai kisasi Cooperin kanssa JAU Areenalla samaan aikaan kun minä kisasin Ojangossa Pihkan kanssa. Kai ja Cooper tekivät hyppärillä hyvän 0-radan ja voittivat kisan, toisella radallakin pääsivät palkinnoille vaikka tuloksena oli vitonen.  Pihkan kanssa ei sujunut yhtä hyvin. Eka agirata hyllyksi ja toisella hyppärillä muuten varsin kelvollista menoa mutta ajoitusvirheiden takia kaksi rimaa tuli. No höh.

Optimisti kun olen niin eipä tässä muuta kuin uutta kisailmoa menemään.