Lauantaina olin extraamassa Kukkakamari Elsissä, olihan monessa koulussa yo juhlat. Itse asiassa itselläni olisi ollut perjantaina Keudan Saaren kartanossa valmistujaiset mutta en sinne mennyt kun en halunnut sitä varten ottaa palkatonta vapaata töistä ja toisaalta juhlat tuli juhlittua perhepiirissä keväällä.

Mutta oli viikonloppuna paljon muitakin juhlia ja lauantai meni semmoisella vauhdilla että hädin tuskin ehdittiin juosten kahvit hörpätä. Se ei minua haitannut, tykkään kun on vähän säpinää ja kun asiakkaat on hyvällä mielin ja iloisia niin aina mukavampaa.  Illalla jalat kyllä huusi hoosiannaa ja paras asento oli jalat oikosellaan sohvalla.

p%C3%A4iv%C3%A4nkimppu29082020.jpg

Kai kävi sillä aikaa kipaisemassa shelttien kanssa JAU:n epiksissä parit mölli hyppyradat. Molemmat tekivät hienot nollat ja epäilemättä olivat innoissaan kun pitkästä aikaa pääsivät baanalle. Illalla olivat kyllä melko väsyjä - pitkä tauko näkyy ja nyt viimeistään täytyy ryhdistäytä ja aloittaa myös koirien kunnon kohotus.

Sunnuntaina oli vuorossa pitkästä aikaa paimennusharkat, tarkoitus oli mennä Pihkan kanssa, mutta Kai vei auton kun lähti jeesaan sukulaislikkaa muutossa ja mulle jäi Hopia. En sitten halunnut lähteä Hopialla kokeilemaan mahdutaanko siihen postimerkin kokoiseen parkkipaikkaan joten pyysin kaimaa hätiin ja hän ystävällisesti koukkasi meidät kyytiin. Paitsi että jätin Pihkan kotiin ja otin Rexin tilalle. Rex jännitti tällä kertaa enemmän lampaita, mutta hetkittäin oli siellä ihan oikeaa ajatusta. Murkku ikä selvästi tekee tuloaan monessakin asiassa ja nyt on parempi antaa koiran kasvaa ja kehittyä rauhassa. Ässääkin piti vähän jännittää vaikka ihan tuttu tyyppi jo on.

ss%C3%A4_rex_paimenet.jpg

Viikonloppuun mahtuu myös iloisia perheuutisia kun torstaina illalla Pihkan tytär Taika (Mustantassun Pikkumyy) synnytti neljä pentua: kaksi trikki tyttöä ja trikki poika ja soopeli poika. Synnytys sujui muutoin hyvin mutta viimeisen soopelin pojan kanssa sai kätilö (Tuija Koo!) tehdä töitä kun kaveri oli väärinpäin ja kalvo oli ehtinyt rikkoutua. Mutta onneksi kaikki meni lopulta hyvin ja pennut kasvavat vauhdilla ja Taika hoitaa emon hommat hyvin. Pentujen isä on Robin (Jeonan Cool and Loyal).

taika_pennut.jpg

taikanpennut.jpg