Nyt  tapahtuu pikkukakkosten elämässä paljon asioita eka kertaa. Tänään saivat eka kertaa tutustua ulkoilmaan, tosin vain pienen hetken turvallisesti sylissä. Jännää oli se.

Tänään myös eka kertaa saivat maistaa pienen pienen nökäreen jauhelihaa (raakaa). Tästä alkaen joka päivä saavat muutakin kuin emon maitoa. Huomenna saavat maistaa eka kertaa RC starteri moussea, joka on siis tähän tarkoitettua mössöruokaa. Siitä se Pihka alkaa pikkuhiljaa pentuja vierottaa pois tissiltä.

Eilen pennelit saivat olla pidempään pentuhuoneen lattialla tutkimassa ympäristöään ja pari päivää sitten huomasin että ne reagoivat ääneen ja heiluttavat häntää. Hampaat alkavat puhkeamaan ja niillä on jo alettu tutustua pentulaatikon puisiin reunoihin. Tänään pennelit keksivät eka kertaa että emän selän yli voi kiivetä... - tässä pari kuvaa siitä.

tn_seläntakana.JPGtn_selänyli.JPG

Ja tässä eilen otettu tuore pentuvideo.

Svean jälkikasvu on käynyt terveystutkimuksissa lähes kaikki ja tulokset ovat olleet hyvät: Charlie A-lonkat ja Sammyllä jo aiemmin tulos A/B, kyynärät 0/0. Nipan tulos C-lonkat tietysti ei ole hyvä mutta onneksi ei kuitenkaan haittaa koiran elämää ja muuten priimaa Nipalla. Jäbä ei ole vielä kuvauksissa käynyt. 

Ja mitä muuta...

Muutoin kylmä ilma on hillinnyt enempiä puutarha hommailuja, juuri ja juuri sain kukkapenkin raivattua. Muu pihan rapsuttelu odottaa lämpimämpiä kelejä. Tänään käytiin jeesaamassa kaveria ja vietiin meidän peräkäryllä hänen palstalle multakuorma. Juuri ehdittiin saada kuorma purettua ennen kuin alkoi sataa rakeita.

Huomenna olisi ohjelmassa Helsinki Coffee Festival eli kahvifriikin tapahtuma. Saas nähdä mitä hauskaa siellä on.

Että ei elämä ihan pelkästään pentulaatikon äärellä ole vaikka paljon onkin..